«Важлива віха в нашій історії» — Зірки найсмішнішого серіалу «Скажені сусіди» на ТЕТ розповіли про премʼєру

В ефірі «Сніданку з 1+1» на ТЕТ Юрій Горбунов, Арам Арзуманян, Микола Куцик і Леся Самаєва розповіли про новий серіал «Скажені сусіди».

На ранкове шоу ​​«Сніданок з 1+1» завітали актори Леся Самаєва, Юрій Горбунов, Арам Арзуманян і сценарист Микола Куцик, аби розповісти про велику серіальну премʼєру, яка відбудеться вже сьогодні на телеканалі ТЕТ.

Уже сьогодні о 19:00 на ТЕТ глядачі поринуть у добрі пригоди запеклих сусідів у найсмішнішому українському сімейному серіалі «Скажені сусіди». На ефір завітали Микола Куцик та Арам Арзуманян, а Юрій Горбунов долучився онлайн.

«Ця премʼєра — важлива віха в нашій історії. Сценарії двох сезонів серіалу були написані ще до війни, але зняті під час, і ця пігулка гумору, хорошого настрою та впевненості в нашій перемозі надзвичайно необхідна всім нам», — пояснив Юрій Горбунов.

Також Арам Арзуманян поділився, що на глядачів чекає кумедна сцена його героя з героєм Юрія:

«З Юрою є класна сцена — екшн. Краще побачите, розповідати не буду», — розповів Арам.

У недільному випуску «Сніданку з 1+1» завітала актриса Леся Самаєва. Вона розповіла, що серіал підготував багато цікавого та смішного:

«Багато позитиву, гумору та нового. Зʼявляться нові сусіди, а в сусідів ще зʼявляться сусіди, бізнес, нові персонажі», — поділилася Леся. 

Наприкінці ефірів актори та сценарист запросили дивитися вже сьогодні велику серіальну премʼєру  «Скажені сусіди» о 19:00 на ТЕТ, аби зарядитися позитивом, отримати приємні емоції та усміхнутися.

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ