«Це наша фінальна гра в "Лізі Сміху"» — «Тріо “Різні”» йдуть з проєкту

В ефірі «Сніданку з 1+1» на ТЕТ актори Студії «Квартал 95» розповіли про нові спецвипуски «Ліга Сміху. Волонтерський десант» і зробили важливу заяву.

На ранкове шоу ​​«Сніданок з 1+1» завітав актор Студії «Квартал 95» Олександр Пікалов, а також Аліна Блажкевич та Олександра Машлятіна з команди «Тріо “Різні”», аби розповісти про велику гумористичну премʼєру, яка відбудеться вже сьогодні на телеканалі ТЕТ, і поділитися новиною.

Уже сьогодні о 18:00 на ТЕТ глядачі побачать спецвипуски гумористичного проєкту «Ліга Сміху», які отримали назву «Волонтерський десант». На глядачів чекає гумор «на часі» — про всіх нас, адже вміння з усмішкою реагувати на проблеми — це суперсила українців!

«У журі, як завжди, крутий склад — я називаю його “Боклан і партнери”. А на сцені були круті команди, які вже мають значний досвід у гуморі», — поділився Олександр Пікалов.

Учасниці команди «Тріо “Різні”» заявили, що це — їхня остання гра у проєкті:

«Ми вирішили з дівчатами, що це наша фінальна гра у “Лізі Сміху”. Адже вже 8 років ми беремо участь у проєкті. Ми його дуже любимо, але розуміємо, що трошки виросли з нього, хочеться шукати щось ще далі», — розповіли Аліна Блажкевич і Олександра Машлятіна.

Крім того, актори Студії «Квартал 95» і ведучі у прямому ефірі привітали Євгена Кошового з днем народження — сьогодні йому виповнилося 40 років.

Наприкінці ефірів актори Студії «Квартал 95» запросили дивитися вже сьогодні велику гумористичну премʼєру - проєкт «Ліга Сміху. Волонтерський десант» о 18:00 на ТЕТ, аби зарядитися позитивом, отримати приємні емоції та підтримати бойовий дух.

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ