«Не йти з дому, поки не “поцьомаєш”» — Мірошниченки взяли участь у шоу «Моя суперродина» на ТЕТ

У новому сімейному шоу на ТЕТ взяла участь зіркова родина.

24 квітня о 18:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться премʼєра сімейного реаліті-шоу «Моя суперродина». У проєкті взяла участь зіркова родина — Тімур Мірошниченко з дружиною Інною. 

Подружжя виховує двох діток: доньку Мію та сина Марка. В шоу глядачі зможуть зазирнути в їхнє життя, побачити побут і познайомитися ближче з родиною улюбленого телеведучого.

Під час зйомок Мірошниченки поділилися, що в їхній родині є три залізних правила:

«Правило №1: не йти з дому, поки не “поцьомаєш”. Правило №2: завжди рішення приймати разом, вчотирьох. Правило №3: весь вільний час проводити разом».

«Моя суперродина» — унікальне сімейне шоу, яке збере українські родини у змаганні за звання «Суперродини». Глядачі познайомляться з найяскравішими сімʼями, а деяких з них навіть впізнають. На екранах покажуть не тільки ідеальну картинку, а й розкриють усі секрети учасників. Щовипуску чотири кардинально різні родини розповідатимуть про свої цінності, правила та традиції, аби довести, що вони — найкращі. Наприклад, перша четвірка — родини, яких обʼєднує пристрасть до сімейної справи: серед них ті, хто утримують етносадибу, творча сімʼя, пекарі, ресторатори та навіть зірки.

Приготуйтеся дізнатися більше про родину Мірошниченків, а також познайомитися з традиціями інших українських сімей — уже з 24 квітня о 18:00 в найцікавішому сімейному шоу «Моя суперродина» на телеканалі ТЕТ.

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ