ТЕТ завершить легендарну українську історію — 15 сезон «Одного разу під Полтавою»

На ТЕТ з 13 лютого показуватимуть фінальний сезон ситкому «Одного разу під Полтавою».

Найпозитивніший український ситком «Одного разу під Полтавою» повертається на екрани з новим сезоном — з 13 лютого о 19:00 ТЕТ показуватиме завершальні серії.

Яринка, Юрчик, кум Вітя, дільничний Сашко та продавчиня Вєра знову поринуть у цікаве життя під Полтавою. Глядач перенесеться у затишне українське село, де всі один одного знають, але від того мешканцям ще цікавіше: що не день — то пригода.

Фінал ситкому підготував ще більше неймовірних подій з улюбленими героями. Кожна серія насичена гумором, який підтримає бойовий дух і зарядить позитивом. Глядачі нарешті дізнаються, чи зробить Сашко пропозицію та одружиться з коханою жінкою, чи залишаться всі герої в рідному селі, а також який має вигляд дружина кума.  

«Одного разу під Полтавою» — український ситком з найбільшою кількістю сезонів, який протягом десяти років радував глядачів своїм позитивом і теплом. 15 сезон стане завершальним — творці ситкому обіцяють потужну розвʼязку та цікаві сюжетні повороти.

«Улюблений народний серіал “Одного разу під Полтавою” добігає кінця. Рік тому ми зняли пʼятнадцятий фінальний сезон, але не змогли показати через війну, і зараз, через рік, нарешті відбудеться премʼєра. Фінал ситкому сподобається кожному глядачеві. Сумно завершати, але в кожної історії має бути щасливий кінець», — поділився Юрій Ткач, актор, виконавець ролі Юрчика.

Зйомки сезону відбувалися до початку війни, але ситком підтримує свою актуальність завдяки легкості та щирості героїв.

«Ситком став неймовірно успішним продуктом на ТЕТ, який роками дарував українцям казку та усмішку. Саме кількість сезонів, які вийшли, і говорить про глядацьку любов. Від сезону до сезону український контент власного виробництва, гумор і всіма улюблені герої не втрачають актуальності для глядача. 15 сезон завершує цю добру побутову історію. Невеличкий спойлер від мене: в завершальних серіях глядачі отримають відповіді на безліч питань, тож раджу обов'язково включати прем'єру вже 13 лютого», — розповіла Оксана Петришин, генеральна продюсерка телеканалу ТЕТ.

Чим завершиться історія довжиною в десять років — дивіться в новому сезоні «Одного разу під Полтавою» з 13 лютого з понеділка по четвер о 19:00 на телеканалі ТЕТ.

СХОЖІ НОВИНИ