ТЕТ бере участь у конкурсі X-Ray Marketing Awards

Спецпроєкт «#ЯЖЕБАТЬ» — номінант конкурсу X-Ray Marketing Awards.

Телеканал ТЕТ бере участь у конкурсі X-Ray Marketing Awards зі спецпроєктом «#ЯЖЕБАТЬ» про зіркових і народних батьків. 

Кейс змагається в номінації «DIGITAL-кампанія року». У 2021 році в межах промокампанії сімейного серіалу «#ЯЖЕБАТЬ» телеканал ТЕТ запропонував зірковим татусям поділитися історіями з виховання своїх дітей і лайфхаками щодо цього. Так, відомі на всю країну Євген Кошовий, Юрій Ткач, Павло Зібров, Тарас Стадницький, Тімур Мірошниченко, Володимир Черняк, Олександр Степаненко, Слава Дьомін, Віктор Гевко розповіли, як вони виховують своїх дітей, з якими труднощами їм доводиться стикатися, та чому вчать їх самі діти. 

У підтримку зіркової ініціативи телеканал оголосив конкурс серед «народних» #ЯЖЕБАТЬ: ТЕТ збирав унікальні історії щодо батьківства серед своїх підписників. Головним призом був сучасний телевізор, який дістався татусю двох малюків.

На меті спецпроєкту була боротьба зі стереотипізацією ролі тата в житті дитини: продемонструвати, що сучасні батьки усвідомлюють важливу роль як мами, так і тата в житті дитини, прагнуть проводити з малюком якомога більше часу та розділяти обовʼязки щодо виховання.

Проголосувати за спецпроєкт #ЯЖЕБАТЬ від телеканалу ТЕТ можна за посиланням

СХОЖІ НОВИНИ