РИЗИКОВИЙ КІНОВІКЕНД

Відчуй пригодницький ризик разом з ТЕТ!

У п’ятницю фільм «Подвійна гра» розповість про офіцера та агента, які працюють у ворожих компаніях. Клер і Рей мають виконати смертельно небезпечне завдання, проте їхнє кохання виявиться сильніше за все.

У кінокартині «Ноттінг хілл» звичайний продавець, одного разу, на порозі свого магазину бачить відому акторку Анну та закохується. Ця зустріч стала для них доленосною. Так зовсім різних людей почали спіткати спільні пригоди.

  • 20:00 — «Подвійна гра»
  • 22:20 — «Ноттінг гілл»

 

У суботу ти побачиш три частини фільму «Ніч у музеї».

У першій — головний герой Ларі влаштовується в музей охоронцем і дізнається, що після сутінок усі експонати починають оживати та влаштовувати безлад. Здивований юнак намагається владнати цю проблему та сам опиняється в ній.

У фільмі «Ніч у музеї 2» головний герой стає бізнесменом, проте, навіть знаходячись далеко від своєї минулої роботи, він часто згадує про неї. Одного разу Ларі дізнається, що в музеї знову прокинувся страшний звір, і одразу ж вирушає на допомогу світові.

«Ніч у музеї 3: Секрет гробниці» розповідає про те, чому саме експонати починають оживати. Дізнавшись про те, що Золота Пластина, яка оживляла фігури, почала руйнуватися, Ларі разом із друзями поспішає відвідати Британський музей, щоб усе виправити.

  • 17:20 — «Ніч у музеї»
  • 19:30 — «Ніч у музеї 2»
  • 21:30 — «Ніч у музеї 3: Секрет гробниці»

 

У неділю хлопець-сирота і величезний слон об'єднаються, щоб зруйнувати плани браконьєрів у фільмі «Проти природи. Подорож додому».

Кінокартина «Персі Джексон та викрадач блискавок» покаже, як підліток дізнається про свої здібності від предка Посейдона. Він потрапить у табір полукровок, де на нього чекають великі пригоди.

У фільмі «Персі Джексон: Море чудовиськ» пригоди хлопчика продовжаться. Персі доведеться боротися за життя з міфічними створіннями.

  • 17:00 — «Проти природи. Подорож додому»
  • 18:50 — «Персі Джексон та викрадач блискавок»
  • 21:00 — «Персі Джексон: Море чудовиськ»

 

Поринай у ризик разом з ТЕТ!

СХОЖІ НОВИНИ