«Рашистів не можна залишати без нагляду» — Віктор Розовий не долучиться до знімань проєкту «Ліга Сміху. Волонтерський десант»

Спецвипуски «Ліги Сміху» на ТЕТ буде вести один Євген Кошовий.

7 квітня о 18:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться премʼєра спецвипусків гумористичного проєкту «Ліга Сміху», які отримали назву «Волонтерський десант». На глядачів чекає гумор «на часі» — про всіх нас, адже вміння з усмішкою реагувати на проблеми — це суперсила українців!

Раніше ведучими спецвипусків було заявлено Євгена Кошового та Віктора Розового, однак Віктор усе ж таки не зможе долучитися до знімань. Від початку повномасштабного вторгнення фронтмен гумористичної команди «Загорецька Людмила Степанівна» пішов захищати Україну — зараз він бере активну участь у бойових діях проти загарбника. 
«На жаль, Віктор не зможе долучитися до знімань нових спецвипусків, адже рашистів не можна залишати без нагляду. Слава Україні!», — повідомив ведучий, актор Студії «Квартал 95» Євген Кошовий.

«Ліга Сміху. Волонтерський десант» — це не тільки гумористичний проєкт, який допоможе українцям відволіктися та видихнути, а ще й гуманітарна волонтерська акція з конкретною ціллю. Від початку повномасштабного вторгнення учасники «Ліги Сміху» активно волонтерять: допомагають ЗСУ, постраждалим від війни людям, розбирають завали, проводять благодійні акції. Тепер «лігасмішники» зможуть поєднати свою гумористичну та волонтерську діяльність. 

Жартуємо разом до перемоги та підтримуємо бойовий дух — у спецвипусках «Ліга Сміху. Волонтерський десант» з 7 квітня щопʼятниці о 18:00 на телеканалі ТЕТ.

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ