Нові спецвипуски проєкту «Ліга Сміху. Волонтерський десант» — уже 7 квітня на ТЕТ!

У спецвипусках «Ліги Сміху» на ТЕТ виступлять найкращі гумористи країни, які не тільки підтримують бойовий дух українців, але й займаються волонтерством.

7 квітня о 18:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться премʼєра спецвипусків гумористичного проєкту «Ліга Сміху», які отримали назву «Волонтерський десант». На глядачів чекає гумор «на часі» — про всіх нас, адже вміння з усмішкою реагувати на проблеми — це суперсила українців!

«Ліга Сміху. Волонтерський десант» — це не тільки гумористичний проєкт, який допоможе українцям відволіктися та видихнути, а ще й гуманітарна волонтерська акція з конкретною ціллю. Від початку повномасштабного вторгнення учасники «Ліги Сміху» активно волонтерять: допомагають ЗСУ, постраждалим від війни людям, розбирають завали, проводять благодійні акції. Тепер «лігасмішники» зможуть поєднати свою гумористичну та волонтерську діяльність. 

У спецвипусках відбудуться чотири гри, в кожній з яких виступатимуть по дві команди. Кожна гра має місію — реалізацію конкретної волонтерської цілі.

У проєкті «Ліга Сміху. Волонтерський десант» візьмуть участь 8 команд. Однак склад команд буде нестандартним: знайомі глядачам учасники будуть обʼєднані в реальні волонтерські групи, які згуртували «лігасмішників» з різних куточків країни. Згодом ТЕТ познайомить зі складом обʼєднань.

Серед тренерів: Олександр Пікалов, Станіслав Боклан, Андрій Бєдняков, Володимир Дантес, Гарік Бірча, Маша Єфросиніна, Гарік Корогодський та Юрій Ткач. Судді оцінюватимуть виступи команд, а також вийдуть на сцену разом з учасниками в одному з конкурсів. Ведучими нових спецвипусків будуть Євген Кошовий і Віктор Розовий.
«“Ліга Сміху” — це одна велика сім’я. Так само, як і всі українці, гумористи з усієї України об’єдналися та з початку повномасштабного вторгнення роблять усе заради нашої перемоги. Хтось пішов на фронт — так, як мій співведучий Віктор Розовий, хтось працює на інформаційному фронті, та дуже багато “лігасмішників” волонтерять — допомагають, чим можуть, і ЗСУ, і цивільним. Саме з цієї волонтерської сторони глядачі зможуть побачити учасників “Ліги Сміху” в нових спецвипусках проєкту», — коментує ведучий, актор Студії «Квартал 95» Євген Кошовий.

Жартуємо разом до перемоги та тримаємо бойовий дух — у спецвипусках «Ліга Сміху. Волонтерський десант» з 7 квітня щопʼятниці о 18:00 на телеканалі ТЕТ.

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ