Нікіта Добринін і Наталі Солонік стали ведучими нового шоу «Ближче до зірок» на ТЕТ

ТЕТ запускає проєкт про життя українських і світових знаменитостей «Ближче до зірок».

6 березня о 14:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться премʼєра шоу «Ближче до зірок». Ведучими стали Нікіта Добринін і Наталі Солонік.

У форматі лайфсторі ведучі розповідатимуть подробиці життя зірок, українських і світових. Щемливі, романтичні та вражаючі сюжети про улюблених знаменитостей дозволять відчути себе ближче до них. 

«Ми покажемо зірок такими, якими вони є: адже знаменитості теж люди, які можуть помилятися, боятися, ризикувати, закохуватися та сумувати. ТЕТ дозволить зазирнути в життя українських і світових відомих людей, а також зрозуміти, що вони переживають такі ж злети та падіння, як і кожен з нас», — розповіла Оксана Петришин, генеральна продюсерка телеканалу ТЕТ.

«Ми з Наталі станемо провідниками у світ зірок, який начебто може здаватися закритим. Та ми доведемо, що це не так! На глядачів чекають цікаві факти та детальні подробиці з життя зірок, які знайдуть відгук у кожного», — поділився Нікіта Добринін, інфлюенсер і ведучий нового шоу на ТЕТ.

«Ближче до зірок» — історії, які не залишать когось байдужим: найцікавіше з життя відомих особистостей, відверто та чесно. Шоу розкаже лайфсторі про зірок, їхній шлях до успіху та надихне на нові звершення.

Не пропустіть нове шоу «Ближче до зірок» — з 6 березня в будні о 14:00 на телеканалі ТЕТ!

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ