«Ми продовжимо висміювати ворога», — ТЕТ покаже новий сезон сатирично-патріотичної комедії «Бункер»

Уже улюблений проєкт глядачів телеканалу ТЕТ «Бункер» повертається на екрани з новим сезоном.

З 3 лютого о 23:00 телеканал ТЕТ показуватиме новий сезон сатирично-патріотичної комедії «Бункер» виробництва Студії «Квартал 95». Свіжі серії покажуть найактуальніші події з гумором і підтримають бойовий дух і позитивний настрій українців. 

«У новому сезоні “Бункера” ми продовжимо висміювати ворога, розповідати глядачам про те, що відбувається на росії, і показувати нікчемність і недолугість рашистів. У нових випусках торкнемося тем псевдореферендуму, підриву “Північного потоку”, іранських дронів та участі у війні російських зеків. Головні персонажі залишаться ті самі, тільки до них ще долучиться пригожин — більш огидного персонажа ми ще не робили: актор Валерій Юрченко, який його грає, буквально ненавидить себе в цьому образі. Крім того, так склалися обставини, що тепер шойгу грає інший актор — Юрій Крапов», — говорить режисер проєкту Сергій Гнатюк.
 
У новому сезоні сатирично-патріотичної комедії телеглядачі також дізнаються, чи стануть реальністю передноворічні кошмарні сни рашистів, які вони бачили в останніх серіях «Бункера» 2022-го року, та чи збудеться мрія дружини окупанта вані про новеньку «Ладу». А ще — хто придумав ставити ППО на дахи москви, хто буде відмивати «брудну бомбу», що насправді означає поняття «дєсатанізація» і що таке «тлумачний словник образ» від мєдвєдєва?
 
Нагадуємо, «Бункер» заснований на реальних подіях, що відбуваються в найогиднішій країні земної кулі — на росії. Кожна серія розповідає про злочини фашистів сьогодення. Влада росії ставить амбітне завдання захопити Україну, хоча не може впоратися навіть із власною дурістю. путін і лукашенко, шойгу та конашенков, соловйов і симонян... Чи такі вони страшні, як їх малюють? Правда ще ніколи не була такою… смішною. Унікальна нагода ще до міжнародного трибуналу дізнатися, як все було насправді на росії. Усі персонажі серіалу — реальні. Їхні дії — злочинні та необдумані.
 
У головних ролях: Юрій Великий, Олександр Пікалов, Євген Кошовий, Анастасія Оруджова, Ірина Сопонару, Аліна Блажкевич, Юрій Крапов, Валерій Юрченко, Владислав Нікітюк, В’ячеслав Василюк.
 
Закадровий голос: Юрій Ткач та Євген Кошовий.

Не пропустіть прем’єру нового сезону сатирично-патріотичної комедії «Бункер» з 3 лютого щопʼятниці о 23:00 на телеканалі ТЕТ.

СХОЖІ НОВИНИ