Ксенія Мішина, Володимир Дантес та Юрій Ткач зустрінуться у великому шоу для всієї родини «Я люблю Україну» на ТЕТ

ТЕТ анонсував велику прем’єру «Я люблю Україну».

З 19 березня о 19:00 телеканал ТЕТ показуватиме нове велике шоу для всієї родини «Я люблю Україну». Ведучою стала Ксенія Мішина, а Володимир Дантес та Юрій Ткач — капітанами команд учасників.

У форматі зіркового змагання шоу перевірить, наскільки добре наші знаменитості знають Україну, її мову, культуру та історію. Глядачі та учасники обовʼязково дізнаються чимало цікавих фактів про Батьківщину.

«Ціль шоу — показати, які українці талановиті, надзвичайні, героїчні. Адже наша країна — це передусім люди, вони і є її головною цінністю. Шоу — про Україну та з українцями, які надихають, дивують, жартують, захоплюють і вселяють віру в Перемогу, під егідою ведучих-улюбленців глядачів та яскравих гостей», — розповіла Оксана Петришин, генеральна продюсерка телеканалу ТЕТ.

«Шоу наповнене дивовижними людьми та їхніми історіями, а також веселими та цікавими рубриками. На правах ведучої я судитиму, хто ж з команд Вови та Юри краще пройде кожний раунд, а глядачі слідкуватимуть за цікавим змаганням», — поділилася Ксенія Мішина, актриса та ведуча нового шоу на ТЕТ.

«Я люблю Україну» — найпатріотичніше шоу про нашу велику нескорену країну. Дві команди зірок, капітанами яких стануть Володимир Дантес та Юрій Ткач, змагатимуться одна з одною, відповідаючи на запитання про культуру, політику, традиції та українських відомих людей. Щосерії на глядачів чекає 6-8 раундів, щоразу — різні конкурси. Гостями шоу стануть українські зірки: актори, співаки, шоумени та лідери думок. 

Дивіться премʼєрне велике шоу про нашу улюблену країну «Я люблю Україну» — з 19 березня щонеділі о 19:00 на телеканалі ТЕТ!

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ