4 закони родинного щастя

Діляться мудрістю герої ситкому «Ромео і Джульєтта з Черкас»

По буднях о 22:00 дивись як Рома і Юля долають передвесільну естафету з перешкодами, щоб влаштувати святкування мрії.

Кожного дня герої та їх родини — Монтенки і Капуленки — проживають стільки пригод та суперечок, що їх можна назвати справжніми експертами затишку та гармонії у сім'ї.

Ми зібрали основні закони родинного щастя від українських Ромео і Джульєтти:

Дружина завжди права!

Запитайте у Степана Монтенка - він підтвердить! Бо так Віра сказала, а він і не сперечається. Знову ж таки, хто як не жінка, мотивує тебе бути кращою версією себе: і наполегливим у сварках з сусідами, і практичним у просуванні власної справи.

Щирість понад усе

Не тримати негативні емоції у собі — золоте правило Юлі Капуленко. Українська Джульєтта ніколи не стримує обурення чи роздратованність, чим інколи створює собі та нареченому проблеми. Проте, після емоційного з’ясування стосунків завжди йде таке ж палке та пристрасне примирення.

Завжди можна знайти компроміс

Рома Монтенко про дипломатичність знає усе! Тож, він старанно готує наречену до зустрічі з ексцентричною мамою, згладжує гострі кути відносин батьків і знає, що гарні лестощі тестям можуть врятувати сімейну вечерю.

Сила у маленьких кроках!

Роби як Толя Капуленко: хвали себе, якщо сьогодні ти лише підколов свата, коли насправді ж хотів вчергове розказати хто тут найкращий. А якщо ти привів дружину на романтичне рандеву і виконав хіт про кохання під гітару — це вже вчинок, і неважливо, що побачення перервалося хизуванням своїм бізнесом!

Та найголовніший закон родин Монтенко і Капуленко — це кохання! Щодня герої підбираються все ближче до весілля, напруга росте, але молоді, як у пісні Піанобоя — «разом творять кохання», яке перемагає усе.

Дивись пригоди Роми і Юлі у ситкомі «Ромео і Джульєтта з Черкас» по будням о 22:00 на ТЕТ!

СХОЖІ НОВИНИ