«Збіг? Не думаю» — Зірки ситкому «Пригоди Бампера і Суса» на ТЕТ про натхнення для сценаріїв та інші негаразди

Бампер і Сус завітали на YouTube-канал «Від душі в душу».

Відомі українські блогери Бампер і Сус у форматі бліцзапитань від YouTube-каналу «Від душі в душу» розповіли, чим надихаються для написання сценаріїв і розповіли смішні, іноді трохи «трешові» історії. Премʼєра ситкому «Пригоди Бампера і Суса» відбудеться вже 17 квітня о 22:00 на телеканалі ТЕТ. 

Випуск було знято до початку повномасштабного вторгнення, але хлопці «Від душі в душу» вирішили, що підтримка бойового духу зараз надважлива, тож опублікували бліц, аби глядачі змогли відволіктися від подій і зарядитися харизмою Бампера і Суса.

Блогери Бампер і Сус розповіли, що шукають натхнення та ідеї для своїх сценаріїв для відео або серіалу в житті:

«Ось їдеш собі в машині, або метро, або маршрутці, помічаєш, що тебе бентежить у житті, приїжджаєш в офіс, кажеш: “Сус, мені остогидло це, це і це”», — розповів Бампер.

«Або в нас біля офісу робили ремонт дороги, його робили, мабуть, місяці 3-4. Ми зняли ролик, в якому почали ці ями, що вони залишили, засипати. Та через два тижні вони все доробили. Збіг? Не думаю», — додав Сус.

Також Бампер і Сус дали поради, в що найкраще інвестувати, зізналися, що їздили зайцем на транспорті, а також за які вчинки було соромно.

Крім того, не обійшлося без пікантних історій: блогери розповіли, що колись мали романтичну взаємодію.

«По любові не цілувалися, але в кадрі цілувалися», — згадав Бампер.

«Пригоди Бампера і Суса» — історія про двох нерозлучних друзів Бампера і Суса, їхнє життя та, звісно, пригоди. Сус підкидає цих пригод, а Бампер намагається це все «розрулити».

Культові блогери Олексій Супрун і Сергій Щербаков вже підкорили YouTube та готові завойовувати телебачення. Їхні жарти відразу запам'ятовуються, а репліки розходяться на цитати. Попереджаємо: лексикон бунтарів увірветься у твоє життя і більше не вийде з нього. 

Ситком було відзнято до початку повномасштабного вторгнення, але довгоочікувана комедійна премʼєра пригод уже відомих героїв обовʼязково відбудеться! Неймовірні «Пригоди Бампера і Суса» — з 17 квітня з понеділка по четвер о 22:00 на телеканалі ТЕТ.

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ