«Хотіли знімати так, щоб було схоже на “Аватара”» — Бампер і Сус випустили фільм про знімання ситкому «Пригоди Бампера і Суса»

Головні актори «Пригоди Бампера і Суса» на ТЕТ випустили фільм про фільм про ситком.

З понеділка по четвер о 22:00 телеканал ТЕТ показує смішний бунтарський ситком «Пригоди Бампера і Суса». Головні актори в образах своїх героїв Бампера і Суса зняли гумористичний фільм про ситком.

У притаманному блогерам стилі глядачі та фанати їхніх героїв побачили фільм, в якому Бампер і Сус перевтілилися в режисерів, акторів і сценаристів одночасно — з гумором, трошки абсурдом і вибуховою харизмою.

Як хотіли знімати ситком
Сус: «Як режисер, хотів взагалі знімати у стилі Джеймса Кемерона, так, щоб було схоже на “Аватара”. Почали знімати, але потім зрозуміли, що коли всі актори на майданчику сині ходять, то тоді таке собі кіно виходить, чесно кажучи».  

Бампер: «Одразу це обличчя червоне, ніяка штукатурка не допомагає».

Сус: «Та й камера запотіває, щоразу витирати».

Яку серію запамʼятали
Бампер: «Та перша серія й запамʼяталася. Осінь, а ми картоплю саджаємо. А тому що в нас часу немає, весною вже в ефір виходить серіал, коли ж ще змонтувати».  

Як запамʼятовували стільки тексту на 40 серій
Сус: «Камінь. Ми ж на вулиці знімали, забуваєш текст — режисер хапає камінь, і в голову! Одразу згадуєш і текст, і сльози течуть у кадрі, якщо треба, а якщо не треба, то теж течуть».

А побачити легендарних українських блогерів Бампера і Суса «в усій красі» можна з понеділка по четвер у неймовірно смішному бунтарському ситкомі «Пригоди Бампера і Суса» — о 22:00 на телеканалі ТЕТ.

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ