«Перейшов до того, як це стало мейнстримом» — Бампер і Сус у Слави+ про українську та допомогу військовим

Головні актори ситкому «Пригоди Бампера і Суса» на ТЕТ дали інтервʼю Славі Дьоміну, в якому обговорили мовне питання, їхній проєкт та допомогу ЗСУ.

З 17 квітня о 22:00 телеканал ТЕТ показує смішний бунтарський ситком «Пригоди Бампера і Суса». Головні актори, вони ж і герої, Бампер і Сус поспілкувалися зі Славою Дьоміним про україномовний контент, телепроєкт і допомогу військовим.

Український контент в YouTube та перехід на рідну мову
Ще до початку повномасштабного вторгнення Бампер і Сус стали популярними україномовними YouTube-блогерами. Після 24 лютого українська ніша стала розширюватися, але хлопці тільки раді:

Сус: «Я радію, що люди переходять на українську мову. Я перейшов ще до того, як це стало мейнстримом».  

Бампер: «У мене є сусідка, яка розмовляла російською з таким кацапським акцентом, а зараз — геть інша людина, я навіть не знав, що вона знає українську мову. І їй так пасує, вона так змінилася, навіть фізично обличчя стало гарніше-світліше».

Про суржик Бампер і Сус кажуть, що це ​​— природно, адже коли людина переходить на українську, вона може робити помилки:  

Сус: «Ти намагаєшся, переходиш на українську мову, але не одразу це виходить ідеально. І поступово вдосконалюєшся».  

Успіх на телебаченні
Досягши успіхів у блогерстві, Бампер і Сус вирішили підкорювати телебачення: так і народився ситком «Пригоди Бампера і Суса», премʼєра якого нарешті відбулася на ТЕТ. 

Сус: «Коли ми його робили, в душі було бажання бути першими, хто з YouTube вийшов на телебачення та зробили свій серіал. Раніше в Україні такого не було: щоб блогер зняв про себе ситком».

Бампер: «Глядачі мають подивитися наш серіал, тому що ми старалися! Ну й взагалі тим, кому до вподоби наші персонажі, випаде можливість познайомитися ближче з Бампером і Сусом».

Допомога військовим
З перших днів повномасштабного вторгнення Бампер і Сус допомагають військовим, здобувають і привозять для них машини, а також дають концерти на базах для підтримки бойового духу. 

Бампер: «Машина для військових — трудомісткий процес. Знайди, купи, привези, відремонтуй. Найголовніше те, що коли машина приїжджає туди — значить, буде їздити. Якщо по дорозі зламається — добре, що в нас».

А побачити легендарних українських блогерів Бампера і Суса «в усій красі» можна з понеділка по четвер у неймовірно смішному бунтарському ситкомі «Пригоди Бампера і Суса» — о 22:00 на телеканалі ТЕТ.

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ