Інтерв'ю з акторами «Пригоди Бампера і Суса» на ТЕТ

У новому сезоні телеканал ТЕТ покаже ситком «Пригоди Бампера і Суса».

На телеканалі ТЕТ у новому сезоні відбудеться прем’єра смішного бунтарського ситкому «Пригоди Бампера і Суса». 

Уже відомі культові блогери на YouTube Олексій Супрун і Сергій Щербаков розповіли про проєкт, його героїв і що на нас чекає у «Пригодах Бампера і Суса».  

Давайте познайомимося ближче з головними героями. Опишіть Бампера і Суса.

Петро Бампер — вічно незадоволений, але щасливий. Хоче і прагне, щоб людина завжди залишалася людиною. Відвертий борець з несправедливістю, навіть коли про це ніхто не просить. На 101% реаліст.

Сергій Сус — обережний боягуз. Постійно вигадує стартапи, придумує бізнеси, хоче, щоб дивіденди прилетіли на другий день, а коли цього не стається — одразу ж покидає «вєрняк» і переходить до наступного «вєрняка». На 101% авантюрист.

Що на нас чекає в серіалі?

Бампер і Сус дружать з самого дитинства. Кожну серію Сус створює проблеми, а Бампер їх вирішує. Все це відбувається на тлі сімейних відносин Бампера з Вікою та Суса з Беатріс.

Хто головний: Бампер чи Сус?

По парним — Бампер, по непарним — Сус.

Розкажіть більше про Віку та Беатріс.

Віка і Беатрис подружилися бо дружать Петя і Сус. 

Віка — хазяйновита, добра до людей і сувора до Петі. Кохає його, але свої почуття не проявляє, щоб Петя не розслаблявся. Мета Віки — щоб Петя став людиною: депутатом або мером, а вона — першою леді.

Беатріс — дуже красива дівчина з нещасливої родини. Закохалася ще в школі в старшокласника Суса, який на неї не звертав уваги. Беатріс кохає Суса, але хоче, щоб він подорослішав.

Поділіться секретом живої харизми та незвичайного гумору. Чим надихаєтесь?

Якщо розкажемо про секрет нашої харизми, це більше не буде секретом. Уся фішка в секреті!

Чому ми маємо дивитися «Пригоди Бампера і Суса»?

Тому що. Ми старалися!

«Пригоди Бампера і Суса» — історія про двох нерозлучних друзів Бампера і Суса, їхнє життя та, звісно, пригоди. Їхні жарти відразу запам'ятовуються, а репліки розходяться на цитати. Попереджаємо: лексикон бунтарів увірветься у твоє життя і більше не вийде з нього. 

Крім того, у новому сезоні телеканал ТЕТ покаже грандіозні прем’єри: вже відоме гумористичне шоу «Розсміши коміка», реаліті «Побачення без фільтрів» та 15 сезон українського сімейного ситкому «Одного разу під Полтавою».

Дивися смішний бунтарський ситком «Пригоди Бампера і Суса» у новому сезоні телеканалу ТЕТ.

СХОЖІ НОВИНИ