Олексій Супрун і Сергій Щербаков розповіли, як докотилися до ТБ

У новому сезоні телеканал ТЕТ покаже ситком «Пригоди Бампера і Суса».

На телеканалі ТЕТ у новому сезоні покажуть прем’єру смішного бунтарського ситкому «Пригоди Бампера і Суса». 

Культові блогери Олексій Супрун та Сергій Щербаков, творці ситкому та героїв, уже відомі глядачам завдяки своєму YouTube-каналу. Вони розповіли про проєкт і шлях на телебачення.  

«Смішні як здрастє» бунтарі зізналися, що ідея створення дуету Бампера і Суса їм «не приходила», бо вони «такими народилися».

Щоб почати створювати контент для YouTube, друзям було достатньо орендувати офіс, а там вже «понеслося».

«Ми знімались у фільмі під назвою “Життя” на камеру  відеоспостереження біля супермаркету. Ми доводили охоронцю, що за цей оселедець ми заплатили», — описали свій перший «кінодосвід» Олексій і Сергій.

Відомі блогери на YouTube сказали, що для них телевізійний досвід від онлайну нічим не відрізняється, тільки залучено більше людей. 

«Пригоди Бампера і Суса» — історія про двох нерозлучних друзів Бампера і Суса, їхнє життя та, звісно, пригоди. Їхні жарти відразу запам'ятовуються, а репліки розходяться на цитати. Попереджаємо: лексикон бунтарів увірветься у твоє життя і більше не вийде з нього. 

Крім того, у новому сезоні телеканал ТЕТ покаже грандіозні прем’єри: вже відоме гумористичне шоу «Розсміши коміка», реаліті «Побачення без фільтрів» та 15 сезон українського сімейного ситкому «Одного разу під Полтавою».

Дивися смішний бунтарський ситком «Пригоди Бампера і Суса» у новому сезоні телеканалу ТЕТ.

СХОЖІ НОВИНИ