Україномовний серіал про привидів демонструє високий телеперегляд

На каналі ТЕТ тривають прем’єрні покази містичного серіалу «Готель Галіція». Це містичний та веселий екскурс історією міста Львова. Стосунки абсолютно різних людей, зародження неочікуваного кохання та дружби зображені в комедійному жанрі.

Серіал виходить в ефір з понеділка по четвер о 20.00. З моменту старту, «Готель Галіція» займає перші місця в щоденних ТОПах програм каналу. Середня частка по аудиторії 8-40 (Україна), яка є цільовою аудиторією каналу ТЕТ, становить 7,5%, що вище середньої частки каналу у 2017 році. Рекордна частка серед прем’єрних серій – 9,9%.

Виробництвом 20-серійного серіалу займались «Квартал 95» та «Драйв Продакшн». Режисером виступив Андрій Бурлака. Автор ідеї та сценарію – актор та учасник команди «VIP Тернопіль» Тарас Стадницький. Головні ролі у серіалі виконують Ігор Ласточкін, Тарас Стадницький, Тетяна Песик, Олеся Чечельницька, Михайло Аугуст. Саундтрек до серіалу написав музикант Дмитро Шуров (Pianoбой). Композиція виконана на народних музичних інструментах.

За сюжетом, власник стародавнього готелю «Галіція» Мирон Фаркаш трагічно помирає від нещасного випадку. Спадкоємцем стає його племінник Андрій із Києва. Хлопець починає бачити привида першого власника «Галіції» і між ними виникає протистояння. Андрій має на меті продати готель, щоб виплатити свої величезні борги. Але виявляється, що за заповітом продати готель можливо за умови, якщо протягом місяця зробити його прибутковим. Тож хлопець будь-що намагається «підняти на ноги» справу предків.

Зазначимо, всі персонажі «Готелю Галіція», окрім Андрія, розмовляють українською мовою.

Фінальні серії «Готелю Галіція» дивіться на каналі ТЕТ 10, 11 та 15 травня о 20:25.