«Сніданок з 1+1» показав зйомки серіалу з привидами — новинки від ТЕТ

Уже цієї весни глядачі ТЕТ зможуть побачити містичну новинку — серіал «Готель Галіція». Автором ідеї є Тарас Стадницький, відомий за ролями Володьки з «Країни У» та Чахлика з «Казок У». Режисер — Андрій Бурлака.

«Готель Галіція» — містично-гумористична історія про готель у Львові, заселений привидами. Він уже понад 200 років належить роду львів’ян Фаркашів. Власник закладу, Мирон Степанович Фаркаш, помирає від нещасного випадку, а готель переходить до рук його внучатого племінника Андрія, столичного мажора. Львіські можновладці мають свої погляди на готель. Андрій, який понад усе любить гроші, погоджується продати їм родинний спадок. Але у справи втручається привид першого власника готелю, якому дуже не подобається рішення Андрія. Привид, роль якого виконує Тарас Стадницький, робить усе можливе, аби зберегти сімейну реліквію, і дає добрячої прочуханки Андрію, якого грає Ігор Ласточкін.

Таня Песик обіцяє, що буде дуже весело. Вона, до речі, виконує роль покоївки Олесі, з якою в Андрія буде бурхливий роман. Ролі Тараса та Януша, предків роду Фаркашів, грають Віктор Гевко і Юрій Ткач.

Тарас Стадницький розповів, що процес зйомки теж став містичним, у прямому сенсі. Здається, що на знімальному майданчику оселилися потойбічні сили

Містика на ТЕТ вже цієї весни! Слідкуйте за нашими анонсами.

Подробиці дивіться в сюжеті «Сніданку з 1+1»