Прем'єра 13 сезону «Одного разу під Полтавою» на ТЕТ

Прем'єра 13 сезону всенародного комедійного ситкому від Drive Production відбудеться на телеканалі ТЕТ в осінньому сезоні

За сюжетом, глядачі та далі будуть продовжувати спостерігати за тим, як розвивається новий бізнес Яринки і Юрчика, а також дізнаються, чим закінчилася зустріч дільничного Саші з напарницею і чи відбудеться повернення на екрани Веруні у виконанні Анни Саліванчук.

анна саліванчук
У новому сезоні ми побачимо ще більше схем кума, несподівані пригоди дільничного і почуємо нові крилаті вирази Юрчика, які завжди стають популярними серед українців.

Відзначимо, що на сьогодні ситком з Юрієм Ткачем, Іриною Сопонару, Олександром Теренчуком, Ганною Саліванчук і Віктором Гевком є рекордсменом серед українських телесеріалів за кількістю сезонів.

Комедійний серіал «Одного разу під Полтавою» виходить на телебаченні понад 7 років. За цей період у Юрчика і Яринки з'явилася дитина, а дільничний Саша безліч разів намагався зробити пропозицію Веруні, але справа ніяк не доходила до весілля. У 12 сезоні, прем'єрні серії якого вийшли на ТЕТ 15 лютого цього року, молода сім'я відкрила кафе, що докорінно змінило життя всіх героїв «Одного разу під Полтавою», а до зоряного складу приєдналися гумористи Олександра Машлятіна і Дмитро Голубєв.

Готуйся до вибуху позитиву в осінньому сезоні на телеканалі ТЕТ!

СХОЖІ НОВИНИ