Анна Саліванчук розповіла, чим займає дітей влітку

Зірка «Одного разу під Полтавою» поділилася планами на літо та як відвертає увагу дітей від війни.

Анна Саліванчук, зірка ситкому «Одного разу під Полтавою» на ТЕТ, мама двох хлопчиків, Гліба та Микити, розповіла, чим відволікає дітей від подій, і поділилася літніми активностями для малюків.

«Аби діти не зосереджувалися на подіях, постійно відвертаю їхню увагу іграми, малюванням, читанням, писанням, прогулянками: ми бігаємо, сміємося, малюємо руками та ногами картини, співаємо та слухаємо музику», — розповіла Анна.

Актриса також зізналася, що старшого сина Гліба неможливо повністю відполікти, тому що він все розуміє. 

«Старший запитує, що відбувається, а я чесно відповідаю, адже не хочу, щоб він жив в омані», — каже Саліванчук.

Діти зірки «Одного разу під Полтавою» дуже люблять читати, писати, бавитись на дитячому майданчику, а також Гліб обожнює плавати в басейні. Малі влітку займаються боксом, гімнастикою, завжди виходять в парк, і, поки старший підкорює канатну дорогу, Нікіта катається на самокаті або машинці.

«Цього літа планую з ними поїхати, можливо, до Одеси або ще кудись, але звичайно це буде Україна — хочемо більше показувати дітям нашу гарну Батьківщину. Якщо зрозуміємо, що буде краще залишитися вдома в Києві, знайдемо забави тут», — поділилася планами на літо Анна.

Щоб зайняти дітей та якісно провести час з родиною, актриса рекомендує грати в дитячі настільні ігри та гуляти в парках. Межигір’я — улюблене місце Анни для пікніка з синами, де після довгої прогулянки можна сісти перекусити. 

Нагадуємо, що на ТЕТ показують улюблені серії найпозитивнішого українського ситкому «Одного разу під Полтавою» — у будні о 16:00.

Світло завжди перемагає морок!

СХОЖІ НОВИНИ