В космосі видають кредити під 0 відсотків

Якщо ти взяв в Україні іпотеку — тікай з країни.

Іпотека — це чудова можливість взяти квартиру або автомобіль в розстрочку, навіть якщо немає мільйону гривень під рукою. І виплатити її дуже просто. Невідомо, хто це сказав, але цей хтось був великим брехлом. Тому що від іпотеки треба тікати, як від вогню. А то може статися те саме, що з Олександром Станкевичем. Зараз у нього є всі шанси побачити Землю в ілюмінаторі, але не тому, що він дуже любить міжгалактичні подорожі.  

Хоча, навіть подорож з такого приводу — це все одно круто. Може вийде позичити в інопланетян кілька золотих злитків чи потрапити на Юпітер під дощ з діамантів і розрахуватися з кредитом. Знаючи кредитну ставку, на Юпітері доведеться чекати діамантову зливу. Інакше — знову борги. 

Христина Понунаєва колекторів не боїться. У неї інша мета — по-справжньому велика: навчити інопланетян класному гумору. Українська “Ліга Сміху” в невагомості — має бути дійсно круто. Христина є капітаном команд на регіональних “Лігах Сміху”, тому в неї точно все вийде. 

Хочеш взяти собі кілька діамантів на пам’ять та вигадати дотепний політичний жарт у невагомості? Знімай відео-візитівку, в якій трохи розкажи про себе та про те, чому саме ти маєш полетіти в космос, викладай на свою сторінку в соцмережах, позначай аккаунт Олександра та ТЕТ до 15 жовтня. І пакуй скафандр — скоро в дорогу!