Тому що в космосі немає 90-60-90 і хороших ведучих

Зате є сміття і весілля без тамади.

Складно дівчатам жити у світі, де 90-60-90 — ідеал краси. Навіть бодіпозитив не рятує. І ти дивишся стражденним поглядом на той пиріжок з маком і розумієш, що ти або міс Всесвіту, або тебе знову замучить совість. Зазвичай в цьому батлі перемагає совість, яка дуже хоче тебе помордувати. Даша Кобякова вирішила звільнитися від цих стереотипів за допомогою … скафандру. В космосі немає параметрів краси, в міжпланетній місії можна створити свої стандарти краси і говорити, що скафандр — убрання справжньої леді. 

І куди ж без альтруїстичних мотивів: вже зараз у космосі дуже багато сміття. А в майбутньому воно може нести велику загрозу планеті і всьому живому. Взагалі, не дуже приємно думати, що навколо тебе утворився новий супутник-сміттєзвалище. Тому Даша хоче зібрати все космічне сміття. 

Віктор Гевко вирішив підкорити Всесвіт іншим талантом. Він планує стати ведучим. Міжгалактичним Ведучим. Саме так, з великої букви і з пафосом в голосі. Адже в інопланетян па-любому немає ведучого, який проведе вечірку на високому рівні. Віктор просто розриватиме будь-яке свято своїм позитивом.  Під жарти Віті на весіллі сина президента планети Кестер буде так круто, що хоч на Землю не вертайся.

Залишилося лише пройти кастинг у Першу українську космічну місію. Хочеш допомогти Даші та Віктору чи втілити власні космічні плани? Тоді до 15 жовтня зніми відео-візитку, розкажи в ній трохи про себе та свою мотивацію полетіти в космос. Виклади її на своїй сторінці в Instagram, у дописі познач офіційну сторінку ТЕТ, Дашу Кобякову та запроси друзів, з якими ти хочеш полетіти разом. 

Ну що, ні вибуху наднової, ні хвостатої комети!