Перший український магазин космічної їжі “YouТюбик”

Скуштуй те, що їстимуть зірконавти

Підготовка до запуску Першої української космічної місії йде повним ходом. Наші читачі вже обрали ідеальну назву для вітчизняної команди космонавтів та прислали неймовірну кількість відео-візиток в межах національного відбору астронавтів на ті вакантні місця серед екіпажу, що залишились. Активність читачів та неймовірна цікавість українців до космічної тематики приємно здивувала представників компанії UKRAINIAN SPACE Х, тож вони підготували для всіх нас ще один неймовірний сюрприз.

Відтепер всі бажаючі можуть спробувати справжню космічну їжу українського виробництва. Компанія, що займалася ексклюзивною розробкою та виробництвом продуктів харчування для Першої української космічної місії, надала тестові зразки харчів для продажу населенню. Тож, якщо ти завжди мріяв відчути себе справжнім космонавтом та переймався тим, як будуть харчуватися українські зірконавти — цей магазин створений спеціально для тебе. Переходь за посиланням та замовляй найсвіжішу на найякіснішу космічну їжу. 

Увага, кількість тестових зразків, отриманих з ціллю продажу, обмежена, тож аби встигнути купити ці неймовірні продукти, ти маєш поспішати.