НА *** З ДОМУ ПІШЛИ ВСІ, ОКРІМ ОДНОГО

Соціальний експеримент від ТЕТ завершено, а переможця визначено.

«100 в 1» — проект, що показав, як можуть 100 людей, із різних соціальних прошарків, маючи непрості характери й особливі історії, жити або навіть виживати в одному будинку.

На проекті було збудовано цілу державу у 100 кв. м, а населення держави — це звичайні люди, яких щодня зустрічаєш на роботі, на вулиці, в метро та супермаркетах. 

6 тижнів наші учасники знаходились в одному будинку, який виявив найгірші та найкращі якості. Вони воювали за їжу, ліжка, особистий простір. Герої заробляли і витрачали гроші та мирились із суворими правилами шоу. 

Перетнув червону лінію — на *** з дому! Непопулярний — на *** з дому! Не можеш конкурувати — на *** з дому!

Щодо головного призу, від початку кожен із 100 учасників мав змогу отримати 3 мільйони гривень, якщо той виявиться найстійкішим. Переможниця ж забрала майже десяту частку. Герої у процесі шоу бездумно спустошували банк та розкидались грішми. Іноді нам задавалось, що вони взагалі не мають мети перемогти, а просто весело проводять час за чужий кошт. Ми бачили яскравий приклад того, як легко люди витрачають гроші та використовують владу, які дістались їм задарма. Але учасники показали себе не тільки з найгіршої сторони.

У боротьбі за перемогу вони переживали особисту трансформацію. Герої змінили своє світосприйняття, ставлення до себе та до людей.

Втративши буденні блага, серед численних бійок, інтриг та провокацій, герої переосмислили прості речі та цінність спільної мови. У гонитві кожен знайшов щось своє, а телеглядачі отримали можливість оцінити свої думки та вчинки, які часом могли бути схожі на героїв реаліті. 

Генеральний продюсер телеканалу ТЕТ Вікторія Шульженко поділилась своїми очікуваннями та враженнями від проекту: 

«Ми знали, що все буде по-справжньому (це ж реаліті), але на такі емоції ми не розраховували. Вони злились, раділи, скаженіли та були собою. Саме герої шоу зробили проект живим та по-справжньому щирим. За один день на проекті ми з телеглядачами проживали справжнє маленьке життя. В цьому, як на мене, і є сенс шоу»

Життя на проекті завершено, і переможець отримав винагороду за свою витривалість — залишок призового фонду. Дівчина перемогла без стратегій та планів, вона була собою і за це Женя отримала 298 200 гривень.

Для тих, хто не встиг познайомитись з реаліті або збирається переглядати проект, у ТЕТ є рішення) Шоу завжди можна переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, що об'єднує весь контент, який був показаний в ефірі, і дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої у будь-який час.

Яскраві та вражаючі моменти можна переглянути в instagram ТЕТ. Пост-шоу з переможцем — у розділі новини на сайті ТЕТ.