100 в 1: Продюсери й ведуча

29 травня команда «100 в 1» вийшла в прямий ефір.

Чим проект став для ведучої?

Ольга Цибульська: «Це був виклик. Ми з Романом дуже довго спілкувались, зважували все. Мені одразу сподобались продюсери, але я людина, яка сама пройшла через реаліті, і я знаю, що це. Я розуміла, що це для мене великий стрес. Після кожного фільму з трагічними подіями я п’ю валер’янку. Все ж я наважилась на цю авантюру й не пожалкувала жодного разу. Український проект вийшов найцікавішим у світі. У Бразилії народ темпераментний, але українці переплюнули всіх.

Задоволені результатом?

Вікторія Шульженко: «Про результати говорити ще зарано — глядачі тільки формують враження про шоу. Ми, звичайно, знаємо трохи більше. У будинку відбуваються кардинальні трансформації. Здається, що учасники зараз повбивають одне одного, а через 15 хвилин всі обнімаються».

Ольга Цибульська: «Трансформація відбувається не тільки для глядача, а й для учасників. Деякі герої насправді змінились. Після спілкування з нами й усіх дилем вони стали іншими людьми — змінили погляди, зовнішній вигляд і внутрішній світ».

Роман Лукін: «З часом учасники забувають, що все знімають камери. І тоді вони стають справжніми, як у повсякденному житті. Дивишся й не можеш відірватись».

Ольга Цибульська: «Подивившись 100 в 1, учасники, які рідко потрапляють у 40-хвилинну серію, зрозуміють, що в житті треба бути яскравим. Якщо ти робиш щось важливе, вмієш себе показувати, будувати відносини, на тебе звертають увагу завжди, сірою мишею ти не залишаєшся».

Не боялись, що це буде ДОМ 2?

Вікторія Шульженко: «Ні. Ми боялись, що це буде кримінальна хроніка».

Роман Лукін: «ДОМ 2 і 100 в 1 дуже різні. Їх об’єднує тільки наявність будинку».

Ви показали б цей проект своїм дітям?

Вікторія Шульженко: «Моєму старшому сину сім років. Він просто не зрозуміє різноманіття цього шоу. Думаю, підліткам уже можна дивитись. У проекті чітко видно, як швидко ми знаходимо однодумців і друзів, як реагуємо на конфлікти».

Роман Лукін: «Це як побувати в піонерському таборі, не поїхавши туди».

Ольга Цибульська : «Мій Нестор дивиться 100 в 1 у три роки. І він сміється. Деякі епізоди я йому не покажу — затулю очі. Дуже добре, що в нас є звук «пі», який заміняє кучеряві слова».