«100 в 1» вже зовсім скоро

На... з дому

«100 в 1» — реаліті-шоу, в якому 100 учасників, представників різних соціальних груп, переконань і матеріального статусу, живуть у невеликому будинку та змагаються за грошовий приз.

У будинку багато камер. Тож за кожним кроком, рухом і словом учасників ретельно стежать.


Креативний продюсер каналу «ТЕТ» Роман Лукін розповів про особливості нового проекту


«Наші учасники створили свою власну державу всередині дому. Там люди нетрадиційної орієнтації мешкають поруч із представниками робочого класу, які мають багаторічний досвід роботи сталеварами, чоловіки та жінки з вищою освітою живуть під одним дахом з тими, хто має темне минуле та потребує ще одного шансу інтегруватись у суспільство, красуні-моделі, любителі здорового способу життя ділять простір із людьми, які не визнають жодних обмежень. Ми зібрали їх в одному будинку й отримали неймовірний результат, що перевершив наші сподівання. Багато учасників розкрилися з несподіваного боку, змінили своє ставлення до інших людей і до себе. Дуже цікаво спостерігати за тим, як вони знаходять або не знаходять спільну мову одне з одним, які позиції займають у цьому маленькому суспільстві, які стратегії використовують»


Будинок, у якому живуть герої, їжа та предмети комфорту розраховані лише на чотирьох осіб, тому учасникам доводиться обмежувати себе, ділитись і домовлятись із конкурентами. За умовами проекту, учасники можуть взяти із собою в дім тільки одну коробку речей, вагою не більше 10 кілограмів, а все інше — купувати за гроші з призового фонду, що на початку шоу складає 3 мільйони гривень, вигравати в конкурсах або відвойовувати у суперників. Щотижня учасники колективним голосуванням обирають господаря дому, який користується додатковими привілеями, а також вирішує, хто залишить проект. Дім обмежує червона лінія, перетнувши яку, учасник завершує свою участь у реаліті.


«Коли ти так довго перебуваєш у незвичній для тебе компанії в обмеженому просторі та відмовляєшся від звичних речей — телефонного зв’язку, можливості спати на м’якому ліжку, їсти тричі на день, пити міцну каву, курити, — ці блага набувають великої цінності. Ти переосмислюєш все, що маєш, починаєш цінувати людей і комфорт, по-іншому дивишся на буденне життя»

Роман Лукін


Прем’єра реаліті «100 в 1» відбудеться на телеканалі «ТЕТ» уже 26 березня о 20.00.