Від доньки емігрантів до найбагатшої співачки: про Дженніфер Лопес у «Ближче до зірок»

У «Ближче до зірок» розповіли, як співачка стала однією з найуспішніших виконавців, а також про її шлях до спокійного сімейного життя.

Харизматична та талановита співачка Дженніфер Лопес — про життя, шлях до успіху та другий шанс у коханні в лайфсторі шоу «Ближче до зірок» на телеканалі ТЕТ, яке виходить у будні о 14:00.

Її райдер — справжній виклик для організаторів. Президентський номер з білими меблями, колір стін під настрій артистки, 25 чорних рушників, навушники в діамантах  — і це тільки частина вимог. 

Хоча Дженніфер й походить з бідної родини латинських емігрантів. У дитинстві співачка була впевнена: вона стане світовою зіркою. Залишивши навчання, вона танцювала, співала та бігала на кастинги. Згодом стала танцювати в балеті Джанет Джексон і Марка Ентоні. Але цього було замало!

Джей Ло дебютувала в кіно: стала першою зіркою з Латинської Америки з гонораром у мільйон доларів. Потім — почала писати пісні та досягла світової популярності.  

Співачка пройшла випробування у стосунках: на її рахунку чотири невдалих шлюби. Про невдачі в коханні Джей Ло каже, що мала пережити цей досвід, аби стати сильніше. Навіть зі своїм теперішнім чоловіком Беном Аффлеком Дженніфер зійшлася вдруге: цього разу, як сподівається, в останнє. Їхня історія кохання триває вже понад 20 років. 

«Якщо ви можете дати другий шанс, я вам дуже це рекомендую», — поділилася зірка.

Ще більше цікавих і щирих сюжетів про українських і світових відомих людей — у шоу «Ближче до зірок» у будні о 14:00 на телеканалі ТЕТ.

СХОЖІ НОВИНИ