"У нас немає глибинних стосунків": Анна Трінчер відверто розповіла про кризу у шлюбі з Олександром Волошином

Співачка Анна Трінчер завжди відверта зі своєю аудиторією, тож не приховувала й те, що напередодні першої річниці весілля мало не розбіглася з чоловіком Олександром Волошином.

Вони відвідували сімейного психотерапевта й навіть якийсь час жили окремо. У новому випуску шоу “Ближче до зірок” на телеканалі ТЕТ артистка ексклюзивно розповіла, що цей експеримент провалився, і пояснила, чому насправді особисте дало тріщину. За її словами, криза трьох років спіткає багатьох закоханих.

“Багато хто каже, що це нормальний період. Перші два з половиною – три роки завжди настає криза: коли пропадає закоханість, і починається період дуже дорослого, свідомого і глибокого кохання. І в момент, коли не грають гормони, здається, що щось не так, як раніше”, – відверто зізналася Анна Трінчер.

Попри всі перипетії подружнього життя та кризу трьох років співачка стверджує, що Олександр Волошин надзвичайно дбайливий та уважний чоловік. Як любляча дружина, вона свідомо дає і йому, і собі час пропрацювати всі ментальні моменти, тож наразі балансує завдяки медитаціям, чайним церемоніям, спілкуванню з друзями та, звичайно ж, сцені.

“Ми абсолютно класно комунікуємо. Можливо, наразі в нас немає глибинних стосунків, коли ми постійно про щось розмовляємо, розвиваємося разом, проводимо спільно час. Таких стосунків, які були раніше, у нас поки немає”, – поділилася Анна Трінчер і додала, що головні її цілі зараз – самореалізуватися, успішно пройти терапію та налагодити особисте життя з коханим.

Нагадаємо, у шоу “Ближче до зірок” ведучі Нікіта Добринін і Наталі Солонік щотижня діляться подробицями з життя українських і світових зірок. Щонеділі о 9:30 на телеканалі ТЕТ історії, які не залишать байдужими, щемливі, романтичні та разючі сюжети, які закохають у життя та улюблених знаменитостей

СХОЖІ НОВИНИ