"Він займався Надею, Настею, а я був сам по собі", – Позитив чесно зізнався, що підкосило його дружбу з Потапом

Навесні 2023 року в житті Позитива (Олексія Завгороднього) розпочалася нова сторінка. Він врешті-решт дебютував як сольний артист POSITIFF з треком "Спалахи".

У новому випуску шоу "Ближче до зірок" на телеканалі ТЕТ музикант зізнався, що над піснею працював близько трьох місяців, і, як бачимо, безсонні ночі на студії минули не дарма. "Спалахи" стали суперхітом і досі тримаються в топах різноманітних чартів, а у кліпу більш як 5 мільйонів переглядів на ютубі. 

Мало хто знає, що чи не першим сольні треки Позитива оцінив не хто інший, як Потап. Музичний хрещений батько артиста.

У тандемі з Потапом музикант працював понад 20 років. Досить швидко їхній творчий дует переріс у справжню чоловічу дружбу. Однак нині стосунки артистів набули іншого формату. У "Ближче до зірок" Позитив вперше ексклюзивно зізнався, що на дружбу з Потапом вплинули не лише карантин, брак концертів і його зайнятість кар’єрою Дорофєєвої та NK, а й розлучення з дизайнеркою Анною Андрійчук. Найкращою подругою Насті Каменських.

"Я не працюю з ним. Ми просто бачимося. "Привіт-привіт, як ти?" Ніяких образ одне на одного, просто воно якось злилося. І ковід був, і в нас було мало концертів, мало конекту. На початку він займався Надею, потім – Настею, потім – собою. Я був сам по собі. Я думаю, що на багато чого вплинуло, наприклад, моє розставання з Анею, з жінкою, бо вона найкраща подружка Насті. Ну ніхто про це не казав, що там і як, але я думаю, що десь внутрішньо воно є таке", – ексклюзивно розповів Позитив.

Журналістам "Ближче до зірок" артист зізнався, що з ексдружиною майже не спілкується. Каже, що так їм легше відпустити одне одного.

"Пару разів переписувались, питали як, що. Я розумію, що, може, їй не хочеться, їй, може, хочеться забути про те життя. І мені здається, що їй було складно, якби вона мене бачила кожен день, або я їй наярював, дзвонив, писав. Я не думаю, що це правильно. Мені здається, що треба було просто відпустити", – висловився Позитив.

Усім давно відомо, що Анну Андрійчук Олексій давно відпустив, і після розлучення в нього з’явилася та сама єдина. Хто вона, музикант не афішує, хоч і натякає, що обраниця – теж публічна персона. У мережі подейкують, що це танцівниця Юлія Сахневич, у парі з якою Позитив запалював паркет "Танців з зірками". На подібні чутки він не реагує, а мовчки тішиться своєму щастю і хвалиться, що кохана поділяє його захоплення музикою й не ревнує, якщо ночами пропадає на студії.

"Немає скандалів, коли я можу не приділити час їй, бо вона знає, що найважливіше зараз – це приділяти час музиці, альбому. Вона впевнена в собі та в наших стосунках, що я нікуди не побіжу, і вона нікуди не хоче діватися. Тому ми будемо назавжди разом", – романтично заявив Позитив у "Ближче до зірок" на ТЕТ.

Нагадаємо, у шоу "Ближче до зірок" історії, які не залишать байдужими: найцікавіше з життя відомих особистостей, відверто та чесно з ведучими Нікітою Добриніним і Наталі Солонік. Щонеділі о 9:30 на телеканалі ТЕТ вони діляться подробицями з життя українських і світових знаменитостей. Закохуйтеся в улюблених акторів, співаків, ведучих і гумористів разом з ТЕТ.

СХОЖІ НОВИНИ