Нікіта Добринін розповів, з ким полюбляє проводити час за переглядом цікавого контенту

Ведучий програми "Ближче до зірок" на телеканалі ТЕТ Нікіта Добринін розповідає, який контент полюбляє дивитися у вільний час, чому обирає мультфільми замість серіалів та які фільми рекомендує переглянути кожному

Телеведучий полюбляє дивитися різножанровий контент: реаліті-шоу, комедії, історичні та драматичні сюжети. Але ввечері обирає легший контент.

«Чесно зізнаюся, якщо є можливість ввечері щось переглянути, то це або пізнавальний контент, або розважальний. Тому що жаху вистачає в новинах, і перед сном хочеться зібратися думками й мислити про щось оптимістичне», – ділиться телеведучий.

Значну частину вільного часу телеведучий проводить з сином Левом, тож спільний перегляд пізнавальних мультфільмів – одне з улюблених їхніх занять.

«Ми дивимося мультики як українською, так і англійською мовами. У такий спосіб ми також вивчаємо кольори, форми, сюжети. Після перегляду я розмовляю з ним, і ми разом згадуємо, як усе починалося та чим закінчилося, як звати того чи іншого персонажа. Це допомагає закріплювати сюжети й розвивати пам’ять», – розповідає Добринін.

Цікаво, якби про Нікіту знімали фільм, яким би він був?

«Напевно, це була б драма з елементами комедії або ж екшн з елементами драми», – ділиться своїми думками Нікіта Добринін.

Ведучий вважає, що комедійна роль – це справжнє випробування інтелекту.

«Найважче – розважати людей і щиро змусити їх сміятися. Часто здається, що це елементарно, але насправді ні. Люди, які справді цінують гумор, розуміють, що гумор – це в першу чергу про інтелект. Якісні жарти демонструють інтелект як того, хто жартує, так і того, хто сміється. Тому, мені здається, що й акторство в комедійній сфері найважче», – ділиться ведучий проєкту “Ближче до зірок”.

Наостанок, Нікіта Добринін рекомендує глядачам додати у свій плейлист історичні та біографічні фільми, щоб дізнатися більше про наше історичне минуле та життя видатних українських письменників.

«Надзвичайно цікава біографія у Стуса, Василя Симоненка, Лесі Українки. Якщо зазирнете в життя українських письменників, то знайдете там не менш приголомшливі історії ніж ті, що ми зараз показуємо у проєкті “Ближче до зірок”. Якби Леся Українка жила в наш час, то про неї можна було б хоч щотижня знімати цікаві сюжети», — запевняє телеведучий.

Нагадаємо, що на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ зʼявилися добірки з популярним контентом 1+1 media, які можуть переглядати без авторизації та безоплатно абсолютно всі глядачі на всіх пристроях — від смарт-телевізорів, до смартфонів, комп’ютерів, медіаприставок і планшетів. Добірки сформовано з понад 2 000 годин улюблених продуктів телеканалів груп, серед яких, зокрема, «Сімейні мелодрами», «Життя відомих людей», «Панянка-селянка», «Богиня шопінгу», «Світ навиворіт», «Одруження наосліп», історичні проєкти.

СХОЖІ НОВИНИ