Приречена бути зіркою: про Бейонсе у «Ближче до зірок»

Приречена бути зіркою: про Бейонсе у «Ближче до зірок»

У «Ближче до зірок» розповіли, як співачка стала найтитулованішою виконавицею Америки.

Діва та ікона Америки, співачка Бейонс — про життя, шлях до успіху та кохання в лайфсторі шоу «Ближче до зірок» на телеканалі ТЕТ, яке виходить у будні о 14:00.

З самого дитинства батьки Бейонсе водили її на різні шоу, де ще тоді помітили її талант. Однак майбутня зірка продовжувала поєднувати навчання з виступами, через що була постійна зайнята та не мала звичайного підліткового життя. 

Першою серйозною сходинкою на вершину слави стала участь Бейонсе в гурті Destiny’s Child. Дівчата швидко стали мегапопулярними та отримали цілі дві нагороди Греммі. 

Пізніше Бейонсе розпочала роботу над сольним альбомо, який згодом отримав пʼять Греммі. Одна з пісень була записана з Джей Зі, майбутнім чоловіком співачки. 

Цілих два роки пара приховувала свої стосунки, ще за кілька років — зіграла тихе закрите, але неймовірно розкішне весілля. Хрещеною першої доньки зірок стала сама Опра. 

Однак щасливе подружнє життя перервалося плітками про численні зради Джей Зі: згодом репер зізнався в цьому сам. Публічної реакції Бейонсе не показала, однак написала рейтинговий альбом Lemonade, в якому описала всі свої почуття від того, що трапилося. 

Та зіркова пара змогла зберегти своє кохання та шлюб і ще й незабаром оголосила про народження двійнят від сурогатної матері. Щаслива мама насолоджується вихованням своїх дітей, а також не зупиняється творити нові хіти для фанатів.

Ще більше цікавих і щирих сюжетів про українських і світових відомих людей — у шоу «Ближче до зірок» у будні о 14:00 на телеканалі ТЕТ.

СХОЖІ НОВИНИ