«Все заради твоєї усмішки» — Kalush записав трек на 30 років ТЕТ

ТЕТ виповнилося 30 років: гурт Kalush записав пісню на день народження телеканалу.

24 січня телеканал ТЕТ святкує 30-й день народження. На честь ювілею новаторський реп-гурт Kalush записав трек. 

«Колись, як був малий, дивився канал ТЕТ і не міг подумати, що колись там буде звучати мій голос. Тому я налаштувався так, щоб зробити максимально крутий трек для ТЕТ. Щастя, здоров’я вам, мої вітання! З днем народження», — привітав телеканал Олег Псюк, засновник і соліст реп-гурту.

Український реп-гурт Kalush було засновано у 2019 році. До нього входять Олег Псюк — засновник і соліст, Ігор Діденчук — мультиінструменталіст та МС Килиммен. Наразі Kalush змагається у національному відборі на участь у міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2022». 

У святковому відео на ТЕТ лунає нова пісня гурту: Леонід Мартинчик, Анастасія Дєрская, Валерія Мандзюк, Олексій Супрун, Сергій Щербаков, Ірина Сопонару, Анна Саліванчук та Андрій Рибак задувають свічки на торті під «Все заради твоєї усмішки». 

Телеканал «грає зі скулами, немов у сніжки», адже ТЕТ уже 30 років робить все заради твоєї усмішки!

ТЕТ вирішив, що 30 років в ефірі варті грандіозного святкування, тому цілий 2022 рік буде присвячено дню народженню. Телеканал готує багато сюрпризів і активностей для глядачів.   
 
Крім того, у новому сезоні ТЕТ покаже грандіозні прем’єри: вже відоме гумористичне шоу «Розсміши коміка», реаліті «Побачення без фільтрів», смішний бунтарський ситком «Пригоди Бампера і Суса» та 15 сезон українського сімейного ситкому «Одного разу під Полтавою».

Вітаємо телеканал ТЕТ з 30-річчям!

 

СХОЖІ НОВИНИ