ТЕТ покаже другий сезон серіалу «Скажені сусіди» — вже з 27 березня

На ТЕТ показуватимуть другий сезон комедійного серіалу «Скажені сусіди».

Пригоди в Яблунівці продовжуються! Другий сезон найсмішнішого українського сімейного серіалу «Скажені сусіди» покажуть на телеканалі ТЕТ — уже з 27 березня о 19:00.

Перший сезон показав, як облаштувалися новоспечені запеклі сусіди — кожна серія насичена народним гумором, доброю атмосферою та яскравими героями. Та випробування совісті та навчання добросусідству ще не завершилися! У другому сезоні на глядачів чекає ще більше смішних і кумедних пригод «Скажених сусідів». Крім того, в нових серіях також зʼявляться камео — популярні зірки українського шоубізнесу.

«Скажені сусіди» — український серіал про добру комедію, буденні стосунки та ситуації, які знайомі кожному, хто, звісно, має сусідів.

«Другий сезон знімали під час війни. Декілька зйомок припали на ті дні, коли були страшні обстріли Києва. Одного разу бачили, як над знімальним майданчиком летить ракета, бачили, куди вона падає. У нас навіть одній артистці  у той момент стало фізично зле. Викликали швидку допомогу», — поділився Юрій Горбунов.

Процес створення серіалу став дійсно унікальним досвідом. Це був справжній виклик для команди проєкту, адже знімання розпочалися на початку жовтня та тривали понад двох місяців — попри повітряні тривоги та обстріли.

У проєкті були залучені вже добре знайомі глядачам локації «Яблунівки», а також нові  — відтворені в павільйонах на екстер’єрних майданчиках студійного комплексу FILM.UA Group. Наявність бомбосховища на кіностудії стала одним із визначальних факторів для перенесення локацій, за рахунок чого всі виробничі процеси проходили максимально з дотриманнями правил безпеки воєнного часу.

Попри все команда проєкту працювала, аби дати українцям можливість відволіктися та провести час з родиною та улюбленими комедійними героями — дивіться другий сезон найпопулярнішого українського серіалу «Скажені сусіди» з 27 березня з понеділка по четвер о 19:00 на телеканалі ТЕТ.


Виробництво: FILM.UA Group та Prototype Production.

Зірковий каст:
Назар Задніпровський, Леся Самаєва, Юрій Горбунов, Олександр Кобзар, Віталій Іванченко, Джиммі Воха-Воха, Поліна Василина, Інна Приходько, Арам Арзуманян, Кіра Саяпіна, Катерина Рубашкіна, Анна Кошмал, В’ячеслав Бабенков, Віра Кобзар,  Дмитро Суржиков, Володимир Ніколаєнко, Наталка Денисенко, Катерина Вишнева, Євген Овчаров. 

Команда серіалу:
Продюсери: Ірина Костюк, Юрій Горбунов, Сергій Созановський, Ксенія Баранова, Надія Коротушка.
Шоураннери, креативні продюсери та автори сценарію: Микола Куцик, Ярослав Стень, Богдан Гациляк, Кирило Тимченко.
Виконавчий продюсер: Кирило Горобець.
Режисер: Олег Борщевський.
Художник-постановник: Віктор Донцов, Андрій Бур’яненко.
Оператор: Максим Баєв, Сергій Ревуцький.

СХОЖІ НОВИНИ