Святковий новорічний концерт «Вечірнього Кварталу» покажуть на ТЕТ

31 грудня в ефірі ТЕТ покажуть «Новорічний Вечірній Квартал».

Цієї суботи, 31 грудня, о 21:00 телеканал ТЕТ покаже новий «Новорічний Вечірній Квартал». Глядачі зустрічатимуть Новий рік з улюбленими акторами та найактуальнішим гумором. 

Для святкового концерту актори та акторки «Вечірнього Кварталу» та «Жіночого Кварталу» підготували оригінальні виступи, які розсмішать кожного українця, адже вони націлені на підтримку бойового духу та запального настрою — на зло ворогові, який не зможе відібрати в нас свято.

Тематикою виступів стане сьогодення: війна, відсутність світла та тепла, свята в нових реаліях, а також гумористи перевтіляться в героїв, яких зараз знає кожен з нас. «Кварталівці» підготували свою інтерпретацію новорічного звернення Президента, якому допоможе назвати речі «своїми іменами» Олександр Поворознюк. А актриси «Жіночого Кварталу» запалять сцену вокальними виступами — вони підтримають ЗСУ та поставлять на місце русню.

Зірковим гостем «Новорічного Вечірнього Кварталу» стане актор Станіслав Боклан з номером. Крім того, глядачі зможуть послухати улюблені пісні українських виконавців, які долучаться до святкового концерту: ROXOLANA, Артема Пивоварова, гурту «Антитіла» та Тіни Кароль.

Святкуйте та підтримуйте бойовий дух з «Новорічним Вечірнім Кварталом» 31 грудня о 21:00 на телеканалі ТЕТ.

Світло завжди перемагає морок!

СХОЖІ НОВИНИ