РІЗНОМАНІТНИЙ КІНОВІКЕНД

Цього кіновікенду ТЕТ покаже різні кінокартини, які однаково захоплюють!

У п’ятницю ти відчуєш атмосферу сімейного вечора, адже у фільмах «Батько нареченої» та «Батько нареченої 2» побачиш татуся, який дійсно вміє піклуватися. Як правильно реагувати на весілля своєї донечки — покаже Джордж Бенкс вже о 20:00, а про те, як тато зрозуміє, що у його дитини теж може бути дитина, дивись о 22:00.

20:00 — «БАТЬКО НАРЕЧЕНОЇ»

22:00 — «БАТЬКО НАРЕЧЕНОЇ 2»

 

У суботу ТЕТ відправить тебе у світ пригод. О 16:45 вмикай мультфільм «Епік», і ти дізнаєшся про історію дівчини, яка потрапила в таємний світ захисників природи. О 18:45 у кінокартині «Коко» познайомишся з хлопчиком з великим серцем і маленькою мрією, який потрапив у світ своїх предків і своєю музикою зміг об'єднати велику родину. Побачивши фільм «Термінал» о 20:00, ти здивуєшся від пригоди одного чоловіка, який залишився в американському аеропорті та навчився там жити.

16:45 — «ЕПІК»

18:45 — «ТАЄМНИЦЯ КОКО»

20:00 — «ТЕРМІНАЛ»

У неділю ти побачиш історії сильних людей. У фільмі «Той, що вижив» дивись, як Леонард Ді Капріо в ролі Г'ю Гласса зміг проявити силу волі, щоб вижити серед холодних гір, борючися за свого сина. Кінокартина «Гора між нами» покаже, чого варте життя, коли герої залишаються наодинці після аварії літака. «Знайомтесь, Джо Блек», який називає себе смертю і прибув у світ людей під виглядом чоловіка, щоб навчити інших як слід жити, проте зміг навчитися цього сам.

16:00 — «ТОЙ, ЩО ВИЖИВ»

19:00 — «ГОРА МІЖ НАМИ»

21:10 — «ЗНАЙОМТЕСЯ, ДЖО БЛЕК»

Відкрий для себе нові фільми разом із ТЕТ!

СХОЖІ НОВИНИ