Дізнайся про унікальні українські родинні традиції — Премʼєра великого сімейного реаліті «Моя суперродина» на ТЕТ

Телеканал ТЕТ покаже змагання українських сімей за звання «Суперродини».

Телеканал ТЕТ покаже змагання українських сімей за звання «Суперродини».

17 квітня о 18:00 на телеканал ТЕТ відбудеться премʼєра великого сімейного реаліті «Моя суперродина». На екранах зберуться найрізноманітніші українські родини, які поділяться своїми традиціями, правилами та покажуть своє життя. Без скелетів у шафі  — не обійтися! 

«Це шоу не тільки про змагання, а й має на меті показати наші українські сімʼї — такі унікальні, самобутні, зі своїм “устроєм”. Серед учасників глядачі побачать дійсно виняткові родини, які мотивуватимуть і дивуватимуть своєю креативністю та талановитістю», — розповіла Оксана Петришин, генеральна продюсерка телеканалу ТЕТ.

«Моя суперродина» — унікальне сімейне шоу, яке збере українські родини у змаганні за звання «Суперродини». Глядачі познайомляться з найяскравішими сімʼями, а деяких з них навіть впізнають. На екранах покажуть не тільки ідеальну картинку, а й розкриють усі секрети учасників. Щовипуску чотири кардинально різні родини розповідатимуть про свої цінності, правила та традиції, аби довести, що вони — найкращі. Наприклад, перша четвірка — родини, яких обʼєднує пристрасть до сімейної справи: серед них ті, хто утримують етносадибу, творча сімʼя, пекарі, ресторатори та навіть зірки.

Не пропустіть велику премʼєру сімейного реаліті «Моя суперродина» — з 17 квітня о 18:00 на телеканалі ТЕТ!

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ