На ТЕТ стартує новий сезон "Вітальки"

Віталька готується стати батьком.

7 березня о 20:00 на каналі ТЕТ стартує 10 сезон серіалу «Віталька». В попередньому сезоні Віталька одружився одразу на трьох дівчатах – Тамарі, Наташі та Насті. Йому було дуже важко зробити вибір. Але тепер ситуація ускладнилась ще більше: всі три дружини виявились вагітними.

10 сезон обіцяє бути непередбачуваним. Віталька вже не знайомиться з дівчатами. Він вибачається перед ними та пояснює, що в нього на жінок сформувався «токсикоз». Адже його, колись безтурботне, життя перетворилось на цілковите пекло. Віталік ледь встигає виконувати примхи вагітних дружин. Єдиною розрадою для нього є спілкування з дівчиною Євою, з якою він познайомився ще в попередньому сезоні. Єва, як ніхто інший, розуміє Вітальку, дає йому слушні поради, надихає займатись спортом. Батьки Вітальки просто в захваті від дівчини та й сам хлопець, здається, закохався в Єву. Але ж мати чотирьох дружин, навіть для Вітальки, вже занадто.

Окрім любовних перепитій, в новому сезоні матимуть місце і нові пригоди та «стартапи» Вітальки. В одній із серій він поїде на Січ, де козаки випробовуватимуть його на силу та мужність. В інших епізодах, він буде приймати участь у змаганнях з авторалі та диригувати цілим оркестром.

В сюжет нового сезону ми вплели більше мелодраматичних ліній. Віталька зазнає певних метаморфоз, залишаючись дорослою дитиною. Він дуже добрий і намагається догодити трьом дружинам одразу. Фінал буде дуже драматичним і неочікуваним. Такого в нас ще не було

Олександра Лозинська продюсер серіалу

Мій герой щиро чекає появи на світ дітей. Він називає себе «багатовагітним батьком» і пишається цим. Але, на жаль, не всі мрії Вітальки здійсняться. На нього чекатимуть зрада та обман, які призведуть до важкої життєвої ситуації

Гарік Бірча

Прем’єрні серії «Вітальки» виходитимуть із 7 березня о 20:00 з понеділка по четвер. Якою буде розв’язка в любовному п’ятикутнику Вітальки, Єви, Наташи, Тамари і Насті? Та з ким залишиться Віталька? Відповідь на всі запитання – вже незабаром.