Граційна білявка проти сільської тамади

Знайомся з героїнями другого тижня шоу «Панянка-Селянка».

28 жовтня о 19:00 на ТЕТ почалася прем’єра нового міжнародного сезона реаліті-шоу «Панянка-Селянка» Україна — Польща. Позаду вже 5 пар дівчат, що насмілилися помінятися одна з одною життями. Сьогодні пропонуємо тобі познайомитися з тими, хто відчує на собі всю екзотику незвичного побуту вже наступного тижня.

Понеділок

Вікторія Мазур

24-річна білявка мешкає у Вроцлаві, у власній просторій квартирі. Красуня прокидається близько 10-ї ранку та одразу ж йде на двогодинне тренування. Далі за планом — косметолог, шопінг та робота: зйомки, модні покази та події, де героїня підробляє хостес. Вважає себе панянкою бо весь вільний час витрачає на піклування про свій зовнішній вигляд. Віка хоче потрапити до села щоб побачити, як живуть бідніші люди. 

Оля Бєц

19-річна дівчина мешкає з мамою, вітчимом та маленьким братом. Родина має велике господарство, тож Оля багато працює: капає, сапає, збирає врожай, консервує, доглядає за худобою. Любить із подругами ходити до місцевого бару, відвідувати дискотеки та знімати кумедні ролики про село. Мріє навчитися танцювати східні танці, спробувати китайську кухню та зайнятися спортом, щоб перебороти лінь та сором'язливість.

Вівторок

Андреа Квятковська

Персональний VIP-тренер, яка точно знає як досягти ідеального тіла. Андреа регулярно відвідує косметолога та масажиста, підпрацьовує спортивним б’юті-блогером в Інстаграмі та іноді знімається в кліпах та телепередачах. Любить поспати, багато витрачає на здорову й смачну їжу, не уявляє свого життя без комфорту. Наважилася на участь в програмі, щоб довести всім, що вона має не лише сильне тіло, а й дух.

Світлана Шарапанівська

Світлана працює соціальним працівником — доглядає 12 бабусь, в усьому їм допомагає. Має двох дітей, з чоловіком розлучилася. У вільний час любить готувати, читати і доглядати квітник. Має велике господарство, з усім порається сама. Хоче, щоб панянка викопала їй вигрібну яму, бо сама жінка ніяк не може знайти на це час. Не має сторінок в соціальних мережах, любить відпочивати разом із подругою та дітьми на місцевому ставку. 

Середа

Катажина Чулек

Ця гламурна білявка живе у своє задоволення. Разом із чоловіком-бізнесменом багато подорожує. Заради власного успіху готова йти по головах. Працює моделлю, сама будує свій графік. Потайки від чоловіка викликала прибиральницю, але потім у всьому зізналася і тепер нічого не приховує. Не економить на хутрі, взутті та аксесуарах. Нещодавно коханий подарував їй годинник вартістю кілька десятків тисяч євро. 

Ліля Якименко

Щира 18-річна дівчина, мешкає з двома бабусями та зі старшим братом. Постійно займається господарством, заручена з хлопцем, але не уявляє як зможе колись покинути бабусь. Доглядає одразу за 30 дітьми, також іноді працює нянею сусідських дітей. Вважає, що живе «мов у тюрмі», мріє побувати за кордоном та нарешті пожити для себе.

Четвер

Аліція Колашинська

Співачка з Варшави живе у власній розкішній квартирі, їздить на крутій автівці та має власний салон краси. Регулярно тюнінгує зовнішність, бо хоче виглядати на сцені досконало. 5 разів на тиждень влаштовує собі виснажливі тренування, робить уколи краси, наважилася на операцію зі збільшення бюсту. Не уявляє як люди живуть у селі, але вважає що здатна змінити життя своєї бідної напарниці.

Надія Парфентьєва

20-річна Надя мешкає в селі та має велике господарство, але сприймає його як гідний відпочинок, а не важку працю. Любить шити одяг та знаходити круті речі у секонді. Займається спортом: бігає, тренується на спортивному майданчику. Веде здоровий спосіб життя, але щоп’ятниці ходить із друзями у місцевий бар, де іноді влаштовує “пивні змагання”.

П’ятниця

Сандра Трачик

Самовпевнена та дуже вередлива дівчина працює моделлю та іноді навчає моделінгу інших. Наразі не має кавалера, зізнається, що чекає принца на білому мерседесі. Весь вільний час присвячує своїй зовнішності, регулярно робить уколи краси та не соромиться цього.

Наталія Бурдейна

35-річна Наталя тягне на собі все господарство та через розлучення сама виховує трьох дітей. Встає до світанку та працює до пізнього вечора. Сама робить сир, сметану, кефір, продає все це сусідам. Не має часу на себе, не буває в салонах. Наважилася на участь у шоу, щоб отримати яскраві емоції, відчути себе леді та знайти кохання.

Важко уявити як такі різні та такі яскраві дівчата зуміють помінятися життями одна з одною, але на те вони й найсміливіші, щоб дивувати тебе. Тож не пропусти: прем’єра нового сезону реаліті-шоу «Панянка-Селянка» з понеділка по п’ятницю о 19:00 на ТЕТ!