Закарпатські традиції та співи наречених

Знайомимося з учасниками третього тижня шоу «4 весілля».

Ми майже підібралися до екватору нового сезону реаліті-шоу «4 весілля» і вже сьогодні дізнаємося, хто з учасників другого тижня проекту отримає найвищий бал, а хто залишиться в аутсайдерах. А поки ти чекаєш на результати змагань, ми пропонуємо познайомитися з новою четвіркою наречених, що полюватимуть на головний приз вже наступного тижня.

Настя Погорілко

23 роки, Маріуполь

Настя та її наречений Ігор запросили на своє весілля 33 гостя та виділили на свято 250,000 гривень. На своєму святкуванні в лавандовому стилі Настя вражатиме останніми модними тенденціями. Дівчина впевнена, що буде не гірше ніж у Потапа та Насті Каменських. Гостей дивуватимуть фаєр-шоу, виступи мімів та веселі, але не вульгарні конкурси від тамади. 

Валентина Жоніна

29 років, с. Бедевля

Валентина та Михайло познайомилися в кафе, де дівчина працювала барменом. Хлопець здивував Валю своєю наполегливістю та швидко запропонував одружитися. І хоча раніше через ревнощі пара вже відмінила церемонію, цього разу свято все ж відбудеться. Це буде традиційне українське весілля з закарпатським колоритом, таємничими обрядами та екстримальною шоу-програмою. Бюджет весілля — 350,000 гривень.

Марія Кирлик

19 років, с. Кам’яниця 

Марія та Влад  вирішили зіграти весілля в українсько-європейському стилі.  Святкування наречена виграла в конкурсі однієї івент-агенції, тому на своє весілля пара не збирається особливо витрачатися. Марія навіть сукню хотіла взяти напрокат. Як оцінять такий підхід конкурентки — побачимо в середу. 

Тетяна Бокова

25 років, Харків

Тетяна та Андрій — творчі особистості, що обов’язково відчують гості їхнього весілля. Свято пройде під гаслом «геть стереотипи», в екзотичному рустикальному стилі, та включатиме виїзну церемонію, креативну розважальну програму й музичні виступи самих наречених. Бюджет весілля пари складатиме 50,000 гривень.