Весільні тренди 2021 року

Санітайзер та маска замість класичних бонбоньєрок

Ковід приніс нові ідеї багатьом сферам життя. За минулі два роки індустрія весіль трохи постраждала. Багатьом парам довелося скасувати весілля через локдаун та постійні обмеження. Проте замість того, аби дозволити пандемії зіпсувати свято, пари творчо відреагували на обмеження. Так і з’явився головний весільний тренд: безпечне covid-friendly свято.

Набори для гостей

Санітайзери та захисні маски стали важливими атрибутами весіль 2020-2021 років. Через це пари почали включати ці предмети до подарункових наборів для гостей. Це змінює традиційні бонбоньєрки, адже наречені можуть скласти коробку власноруч, проявивши свої творчі здібності.

Душевні виступи

Батьки перші промовляють слова вітання на весіллі. Раніше пара слухала чимало тостів, адже деякі святкування передбачали сотні гостей. Пандемія спонукала запрошувати набагато менше гостей, що створило тренд на душевні виступи. Весілля стали інтимними, а запрошені гості майже завжди мають доволі близькі стосунки з парою. Дружня атмосфера дозволяє відчувати себе комфортніше та ділитися емоційними історіями навіть тим, хто соромиться.

Весільні бранчі

Пари намагаються забезпечити максимальну безпеку на власному святі, а отже часто запрошують невелику кількість людей. Також весілля почали більше організовувати на свіжому повітрі замість задушливих приміщень. Ідея весільного бранча складається у тому, що банкет розпочинається якомога раніше, і перетворюється у «пізній сніданок». Гарно декорований шатер на свіжому повітрі — чудова локація для камерного свята!

Сет тортів

Раніше кожен намагався здивувати гостей багатоярусним тортом нереальних розмірів. Зараз це не популярно. Пари обирають сети з одноярусних тортів, які чудово декоровані та створюють справжній вау-ефект! У декорі застосовують квіти, ягоди, акрилові топери та візерунки. Усе це виглядає ще яскравіше, а транспортувати такий десерт набагато легше!

Атмосфера

Мікровесілля набирають усе більшої популярності. Це спонукає наречених задуматись над атмосферою. Візуальна складова грає неабияку роль! Декоратори роблять акцент на церемоніальній арці та столах гостей, застосовують різні текстури, зелень та велику кількість казкової ілюмінації. Романтику підкреслить класична музика, свічки та гарні квіти!

Більше натхнення та яскравих весільних ідей можеш побачити у шоу «Чотири весілля» по буднях о 16:15 на ТЕТ.