Кришнаїтське вінчання проти весілля м’ясників

Знайомимося з учасницями другого тижня шоу «4 весілля».

Вже сьогодні ми дізнаємося, яке весілля стало найкращим за результатами першого тижня змагань учасників реаліті-шоу «4 весілля». Проте це лише початок. Вже з понеділка почнеться наша нова захоплива подорож Україною в пошуках найяскравішого та найромантичнішого свята. Настав час познайомитися з новими нареченими!

Альона Вінакова  

24 роки, фармацевт, Полтава

Альона та її обранець Миколай виділили на свято 180,000 гривень та запросили 70 гостей. Закохані вирішили організувати «марсалове» весілля, тож цей колір має бути просто всюди. Крім оформлення, гостей радуватиме вогняне шоу, вистава від професійних барменів та європейське меню. 

Анастасія Дяченко

18 років, танцівниця та організатор конкурсів краси, Одеса

Колись в дитинстві Насті настільки сильно сподобався проект «4 весілля», що вона одразу ж пообіцяла мамі, що коли виросте — обов’язково візьме в ньому участь. Мрія дівчини збулась завдяки Сергію Дяченко, що у свої 37 років запропонував їй руку, серце і шикарне свято, яке не соромно і на всю країну показати. На весілля закоханих запрошені 70 гостей, на яких чекатимуть фокусники, музиканти, співаки та танцівники. Нудно точно не буде.

Юлія Чайковська

30 років, власниця ювелірного бренду, Київ

Юлія та її наречений Максим — переконані кришнаїти. Вони живуть за принципами ведичної культури, і весілля грають за ними ж. На гостей чекатиме ритуальне жертвоприношення, бенкет без м’яса та алкоголю та цікава процедура одруження. Закохані планують влаштувати дуже скромне за сучасними мірками весілля вартістю лише 20,000 гривень, і це при тому, що запрошено на нього близько 70 гостей. 

Іванна Лозинська

18 років, технолог м’яса, Львів

Іванна та її наречений Назар не просто люблять м’ясо, вони — професійні технологи м’яса. Правда, дівчина ще студентка, проте у вільний час вона завзято практикується та готує домашню ковбасу на продаж. В порівнянні з попередніми учасниками, весілля львів’ян буде ну просто королівським. Закохані запросили на нього 240 гостей та витратили 550,000 гривень. Тут буде багато українських традицій, конкурси від тамади, вінчання, фотосесія, виїзна церемонія та ціла гора їжі. 

 

Ну що, цікаво побачити наших учасниць на власні очі? Тоді чекай на понеділок, а сьогодні не забудь увімкнути ТЕТ о 19:00, щоб дізнатися, хто з першої четвірки набрав найбільшу кількість балів.