Весілля за 500 тисяч гривень та наречений на верблюді

Знайомся з героїнями фінального тижня шоу «4 весілля».

Новий сезон реаліті-шоу «4 весілля» невпинно рухається до фіналу, тож прийшов час познайомити тебе з учасниками четвертого тижня змагань. 

Альбіна Іванків

22 роки, Чернівці

Власне весілля Альбіна та її обранець Михайло описують як свято у американсько-європейському стилі в бордових кольорах. Закохані запросили на церемонію 80 гостей та витратили на її організацію лише один місяць і аж 500,000 гривень. Весілля гулятимуть в ресторані біля страусиної ферми, а наречений обіцяє приїхати верхи на верблюді. 

Альона Пламадяла

25 років, Одеса

Альона та Влад витратять на своє лавандове весілля 100,000 гривень та запросять 30 гостей. Аби вразити конкуренток і заробити високі бали наречена проявить одеську гостинність і познайомить дівчат з шокуючими сімейними традиціями. Та чи спрацює її план?

Квітослава Мочерняк

20 років, Верховина

Квітослава та Іван виділили на організацію свого свята 350,000 гривень та запросили 120 гостей. На весіллі закоханих буде вражаюча  виїзна церемонія в горах, гуцульський дрес-код та традиційне меню. Гуляння проходитимуть в шатрі, куди молодята дістануться каретою, запряженою конями. Для Квітослави участь в проекті — мрія дитинства.

Карина Маргітич

24 роки, с. Нижні Ремети

На своє весілля з україно-угорськими традиціями Карина з нареченим заробили у Празі. На святкування запросили близько 200 гостей та витратили 450,000 гривень. Церемонія пройде в супроводі мімів-янголів, а в ресторані на гостей чекатиме запальна шоу-програма: жива музика та цигани.

Переконатися в тому якими будуть ці весілля на власні очі ти зможеш вже з понеділка. А сьогодні не забудь увімкнути ТЕТ о 19:00, щоб дізнатися хто отримає звання переможця третього тижня.