ТЕТ покаже найгірших водіїв країни

20 березня о 19.00 на каналі ТЕТ відбудеться прем’єра шоу «Найгірший водій країни». Це українська адаптація відомого телевізійного формату у жанрі реаліті Worst Driver. Український «Найгірший водій» створювався каналом ТЕТ спільно з Friends Production.

«Найгірший водій країни» — це найкращий проект із найгіршими водіями у головних ролях. Люди, які впевнені, що їхні родичі або друзі не мають з’являтися на дорогах за кермом, приводять таких горе-водіїв на проект. У номінантів на звання Найгіршого водія країни є можливість довести родині або друзям, що не такі вже вони й горе-кермувальники. Це унікальне шоу, учасники якого прагнуть якнайшвидше залишити його, адже водій, якому це не вдасться, більше ніколи не з’явиться на дорогах країни.

Розважальне телебачення — воно може доносити в розважальній формі різні меседжі. Інколи дуже важливі меседжі. Але цікаво. Без повчального тону. Наприклад, можна тисячі разів махати пальчиком і розповідати про те, що треба бути обережним за кермом. Але, на жаль, це не діє ефективно. А можна подивитися сезон нашого шоу «Найгірший водій країни» і побачити реальних людей, з їх реальною поведінкою на дорозі, і зрозуміти, що мова йде про тебе або твого сусіда. Можете вважати нас оптимістами, але ми віримо, що веселе донесення інформації — ефективніше. До речі, результат шоу «Найгірший водій країни» якраз у тому, що деякі жахливі водії більше не з’являться на дорозі.

Вікторія Шульженко генпродюсер ТЕТ

Щотижня шість номінантів на найгіршого водія країни потрапляють у табір на перевиховання. Кожного дня вони проходять складні дорожні випробування та доводять експертам програми, що вони НЕ найгірші водії. Той, хто впорається з завданнями найкраще — покидає проект. Автомобіль одного з чотирьох фіналістів буде знищено вщент.

Ведучим програми став відомий комедійний актор Володимир Шумко. Володимир, до речі, нещодавно почав вести влог. Він безкоштовно підвозить жителів Києва і розпитує пішоходів про те, що вони думають про київських водіїв. Тож, якщо ви ловите автівку чи таксі в місті, щоб дістатись до потрібного вам місця, маєте всі шанси стати героєм влогу Володимира Шумка.

Перевиховувати горе-водіїв на шоу «Найгірший водій країни» будуть експерти програми: голова ГО «Київ автомобільний» та активіст дорожнього контролю України Олексій Мкртчян, власниця автошколи для дівчат Ольга Байбородіна та відомий каскадер, гонщик і кандидат у майстри спорту Дмитро Сауцький.

«Найгірший водій країни» буде виходити з понеділка по п’ятницю о 19.00. Усього в сезоні заплановано 20 епізодів.

Підписуйтесь на офіційну сторінку проекту в фейсбук: Найгірший водій країни.