Одного з братів Борисенко номіновано на звання Найгіршого водія країни

Шоу, яке наздожене, зупинить і не дозволить незграбним водіям розсікати дорогами України.

Сьогодні, 27 березня, о 19.00 на каналі ТЕТ стартує другий тиждень найкращого проекту з найгіршими водіями в головних ролях. А це значить, що 6 нових учасників прибули на проект. Шоу унікальне тим, що учасники прагнуть не дійти до фіналу, а якомога швидше покинути проект. Адже у фіналі автомобіль найгіршого водія буде знищено! Щотижня на шоу горе-водіїв приводять їхні близькі люди. Щодня учасники проходять дорожні випробування. Покидає проект той, хто, на думку експертів, найкраще впорався із завданнями.

Минулої п’ятниці найгіршим водієм тижня експерти визнали східну красуню Іраду. Протягом п’яти днів у проекті, вона тільки те і робила, що трощила треки та автомобілі. За такі розваги дівчина стрімко потрапила у фінал шоу, де ризикує отримати ганебне звання Найгірший водій країни і втратити свою автівку назавжди. "Я не згодна з думкою експертів і не вважаю себе найгіршим водієм. У фіналі ви вже не побачите веселу Іраду. Я буду зосередженою на випробуваннях та дорозі. Я буду добре і красиво водити", — прокоментувала свою поразку Ірада. Хоча не так давно дівчина стверджувала інше: "Дорожні знаки, яких я не знаю, мені не потрібні", — самовпевнено заявляла вона.

Знайомтесь із шісткою горе-керманичів 2 тижня. Серед них музиканти — Вова та Саша Борисенки.

• Михайло – тренер експрес-атлетизму, за кермом 1,5 року. Віддає перевагу агресивному стилю кермування. За це його і номінував друг Адель.
• Стильна панянка Альона — візажист, на косметиці добре знається. А от із кермуванням авто вже рік не виходить. Її коханий Богдан не витримав — привів кралю на проект.
• Роман — фотограф, 3 роки скажено літає столичними дорогами. Романа не зупиняє навіть маленький син у салоні машини. Тому дружина Настя номінує безумця на звання Найгірший водій країни.
• Анна — імпульсивна домогосподарка. Стаж кермування — 5 років. Страшна паніка за кермом є основною причиною присутності Ані на проекті. Сюди її привела подруга Ганна.
• Вова — професійний музикант із прізвищем Борисенко. Водить авто Вова набагато гірше, ніж співає. За цим втомився спостерігати рідний брат Саша Борисенко. Тому хлопець і привів брата на проект.
• Катя — "шумахер у спідниці", як її називають друзі. 5 років дівчина зухвало тисне на педаль газу. Безстрашність до швидкості лякає її хлопця Олександра. Він вірить, що проект "пригальмує" кохану.

На учасників чекають неймовірні пригоди з оперними співаками по дорозі до тренувального табору. А також екстремальні випробування на треках. Кому з них вдасться зберегти свою водійську репутацію? А хто розпрощається з правами? Дивіться з понеділка по п’ятницю о 19.00 шоу "Найгірший водій країни".

Підписуйтесь на офіційну сторінку проекту в фейсбук: Найгірший водій країни.