ТЕТ перевиховує найгірших водіїв країни

Сьогодні, 3 квітня о 23:00, на ТЕТ стартує третій, швидкий та потужний, тиждень шоу «Найгіршого водія країни». До тренувального табору прибули шість новачків. Один із них стане найгіршим водієм тижня і потрапить у фінал шоу, де лузери чотирьох тижнів спро

Цього тижня оцінювати реакцію та поведінку горе-водіїв за кермом будуть експерти шоу: президент громадської організації «Київ Автомобільний» та засновник автоклубу «Fiesta Club Ukraine» — Олексій Мкртчян, власниця автошколи для дівчат та інструктор — Ольга Байбородіна, президент Федерації дрифту України, гонщик — Макс Міллер.

Минулої п’ятниці найгіршим водієм тижня експерти визнали красуню Альону. Протягом п’яти днів на проекті вона тільки те й робила, що істерила, капризувала, трощила треки та, навіть, потрапила в ДТП. За такі забавки в тренувальному таборі, Альона приєдналася до найгіршого водія першого тижня – східної красуні Іради. В обох дівчат відібрали права і реабілітувати себе вони зможуть лише у фіналі.

Я буду готуватись до фіналу. Це шоу зробило мене сильнішою. І я доведу, що я – не найгірший водій країни.

Альона

Знайомтесь із шістьма номінантами цього тижня.

• Відчайдушна домогосподарка Марина. За кермом 3 роки. Номінована на проект своїм чоловіком Іваном, бо істерика за кермом – головне правило Марини.

• Студент Євген зі стажем кермування 2 роки. За кермом Женя постійно все плутає. На проект горе-водія привела подруга Олена.

• Дбайлива матуся трьох дітей Тетяна. За кермом всього півроку. «Краще б за нього і не сідала», — говорить брат Тані.

• Підприємець Роман керує авто 8 років. Через надмірну зухвалість, найгіршим водієм його вважає друг Олександр.

• Майстер манікюру – Ганна. За кермом уже рік, а від пішоходів, мов чорт від ладана, жахається. Боротись зі страхами на дорогах Ганнусі допомагатиме дядько Микола.

• Безтурботна жіночка Ірина. Опанувала кермування авто аж у 54! Після чого вже 3 роки безстрашно розсікає дорогами. Під час такої їзди чоловік Олег ледь дихає. Тому і привів кохану на автошоу.

Перше завдання для лихо-водіїв почнеться на одній із центральних площ Києва. Хто з водіїв продемонструє швидкість та блискавичну реакцію? А хто так і лишить на собі клеймо водія-лузера. Дивіться з понеділка по четвер о 23.00 на ТЕТ.

У четвер, 6 квітня, вийдуть дві нові серії шоу «Найгірший водій країни» — о 22:00 та о 23:00.