Стало відомо ім’я найгіршого водія України

Відбувся фінал шоу «Найгірший водій країни»

Чотири тижні поспіль, в ефірі каналу ТЕТ, 24 кепські водії доводили експертам, своїм близьким і всій Україні, що вони не найгірші водії. Учасники проходили складні дорожні випробування, демонстрували свої навички, намагались не руйнувати треки, не знущатися з автомобілів і не потрапляти в ДТП.

За рішенням експертів, 20 водіїв повернулись на дороги України. І тільки четверо горе-водіїв не змогли переконати суддів у своїй профпридатності. У фінал потрапили: східна красуня Ірада Керімова, візажист Альона Фещенко, багатодітна мама Тетяна Гелярна та чемпіон України з тайського боксу Дмитро Солох.

Фіналісти пройшли останнє випробування. І за його результатами експерти визначили найслабшого учасника. Інтрига тривала до останнього моменту. Автомобіль найгіршого водія знаходився за ширмою. Учасники мали власноруч натиснути кнопку, яка відкривала зворотній відлік знищення автомобіля. Спеціально для цього була запрошена професійна команда піротехніків, які заклали в авто 5 вибухових пристроїв. Четверо фіналістів натиснули кнопку і з-під ширми з’явився автомобіль Тетяни Гелярної. Через 10 секунд пролунав вибух. Найгірший водій країни, мати трьох дітей Тетяна, не встигла усвідомити що сталось.

Я відмовляюсь усвідомлювати цю реальність. Не хочу це визнавати й розуміти

Тетяна найгірший водій країни

Не був багатослівним і брат Тетяни Дмитро, який подарував жінці автомобіль.

Такими подарунками не можна розкидатись

Дмитро брат дівчини

Завдяки участі в нашому шоу, хлопці та дівчата отримали досвід та стимул навчитись правильно їздити за кермом. Нашою місією було зробити все можливе, аби на дорогах України стало менше водіїв, котрі заважають їздити іншим, хуліганять і становлять загрозу оточуючим

Дмитро Сауцький експерт шоу

На жаль, у нашій країні лишається ще багато лихо-водіїв. Тому будьте обережними та пильними на дорозі!