На ТЕТ стартує новий сезон проєкту "Ближче до зірок"

Довгоочікувані прем’єрні епізоди шоу “Ближче до зірок” повернуться в ефір уже з 27 серпня і будуть виходити недільними ранками о 9:30 на телеканалі ТЕТ.

Ведучі Нікіта Добринін та Наталі Солонік вже готують для нас щирі розмови та надихаючі сюжети про історії успіху українських і світових знаменитостей, які не бояться бути вразливими, ділитися емоціями та кохають життя у всіх його проявах. 

Зізнання з перших вуст, світська хроніка, бекстейджі з найгучніших подій українського шоу-бізу й багато гарячого ексклюзиву – все це про прем'єру "Ближче до зірок".

"Коли вперше за три місяці зайшов у гримерку, здалося, що й не було цієї паузи між зйомками. Ті самі обличчя, знайомі обставини, і ти одразу вмикаєшся. Насправді я дуже сумував за "Ближче до зірок". Не вистачало цього ритму, не вистачало такого спілкування", – прокоментував Нікіта Добринін.

"У перерві між сезонами "Ближче до зірок" я пильно стежила за українськими та світовими селебрітіс, аби поділитися з глядачами найгарячішими ексклюзивами з-за лаштунків шоу-бізнесу. Уже не терпиться зустрітися з вами у новому сезоні на ТЕТ", – додала Наталі Солонік.

Перший сезон проєкту "Ближче до зірок" вже приніс глядачам незабутні зустрічі з улюбленими акторами, співаками, гумористами, танцівниками та ведучими. Відверті інтерв'ю з Олею Поляковою, Ксенією Мішиною та Артемом Пивоваровим розкрили нові сторінки їхнього життя та кар'єри.

У новому сезоні "Ближче до зірок" нас чекає ще більше емоцій, дотепних моментів та незабутніх історій, які точно зможуть знайти відгук у кожному з нас. Дивімося з 27 серпня недільними ранками о 9:30 на телеканалі ТЕТ. З нашими ведучими та надихаючими історіями легко закохатися у життя!

 

СХОЖІ НОВИНИ