Історія наполегливості та таланту: про Девіда Бекхема у «Ближче до зірок»

У «Ближче до зірок» розповіли, як Девід стала одним з найуспішніших футболістів, а також зразковим сімʼянином.

Талановитий і стильний спортсмен Девід Бекхем — про життя, шлях до успіху та другий шанс у коханні в лайфсторі шоу «Ближче до зірок» на телеканалі ТЕТ, яке виходить у будні о 14:00.

З самого дитинства Девід перейняв улюблений вид спорту батька — займаючись щодня, рідні побачили в ньому справжній талант і потенціал. Так і сталося! У всього 14 років майбутнього футболіста помітили скаути «Манчестер Юнайтед» — саме з цим клубом карʼєра та статки Девіда взлетіли вгору. 

Майбутню дружину зірку Spice Girls Вікторію Девід зустрів у 1998 році. Вже за рік пара зіграла гучне весілля, на якому з ними вже був їхній первісток — син Бруклін. 

Від початку сімейного життя стосунки Девіда з тренером «Манчестер Юнайтед» значно погіршилися: той не терпів орієнтованість футболіста на родину, а не на спорт. Останнєю краплею стало, коли тренер кинув бутсу в Бекхема, через що футболіст покинув свій футбольний клуб. За пʼять місяців він перейшов до «Реал Мадриду», що змусило його переїхати до Іспанії, залишивши родину в Англії. 

Так у родині Бекхемів почався розлад: асистентка Девіда зізналася в романі з футболістом, але Вікторія змогла пробачити чоловіка: незабаром вони оголосили, що очікують другого сина. 

Пішовши на піку карʼєри на відпочинок Девід продовжує захоплюватися модою, зніматися в рекламі та присвячувати час родині — після народження донечки футболіст став ще більше цінувати сімʼю. 

Коли в Україні почалася повномасштабне вторгнення, родина Бекхемів рішуче підтрримали українців і пожертвувати понад мільйон доларів для дітей, які постраждали від війни.  

Ще більше цікавих і щирих сюжетів про українських і світових відомих людей — у шоу «Ближче до зірок» у будні о 14:00 на телеканалі ТЕТ.

СХОЖІ НОВИНИ