Скільки часу потрібно, щоб зробити з Володьки Квазимодо?

Розповість гример проекту Ірина Беліна.

В новому сезоні “Таньки і Володьки” для глядачів підготували безліч крутих сюрпризів та неочікуваних сюжетних поворотів. Окрім довгоочікуваного розвитку стосунків героїв, у свіжих серіях актори змогли приміряти на себе безліч відомих парних образів: Шреку та Фіони, Квазімодо та Есмеральди, Жасмін та Аладіну. На цьому перелік зіркових пар не закінчується, проте не будемо розкривати всі карти завчасно — залишимо тобі простір для фантазій.

А сьогодні ТЕТ разом із програмою “Сніданок з 1+1” познайомить тебе з чудовою та дуже талановитою людиною — гримером проекту “Танька і Володька” Іриною Беліною.

Саме Ірина створює найскладніші образи на знімальному майданчику твого улюбленого серіалу та дозволяє акторам перевтілюватися у нових цікавих персонажів. Це важка та дуже кропітка праця, яка вимагає терпіння та справжнього професіоналізму. Наприклад, щоб зробити пластичний грим Квазимодо з накладним оком, штучними зубами та всіма дрібничками, майстриня спочатку зробила зліпок з обличчя Тараса Стадницького, а потім вже по цьому зліпку готувала образ персонажа. Безпосередньо на знімальному майданчику на грим витратили дві години. І все це задля короткої появи актора в об’єктивах камер!

І куди ж потім відправляються всі ці використані маски та перуки?Невже на звалище? Звичайно ж ні! Ірина зберігає їх на пам’ять у своїй майстерні, а телебачення дозволяє зберегти образи, створені її руками, в пам’яті мільйонів глядачів.

Аби дізнатися подробиці роботи гримера, дивись відео:

Цікаво було дізнатися про зворотній бік знімального процесу? Якщо так, то пиши в коментарях про кого зі знімальної групи ти хотів би дізнатися ще. Ми спробуємо вивідати для тебе кілька секретів у найкращих професіоналів.

А побачити всі неймовірні образи наших героїв на власні очі ти можеш з понеділка по п’ятницю о 21:00. Не пропусти прем’єру нових серій “Таньки і Володьки”.